Home In de media Instaswap in de krant

Instaswap in de krant

We haalden ook de krant. Althans, mijn persoon werd geïnterviewd door Dagblad de Limburger over mijn Tedtalk tijdens Tedx Roermond. Je blijft je verbazen hoe de media toch werkt hè. Als je alle mediastukjes hebt gelezen weet je dus nu dat alles begon met de Instaswap, daar kreeg Tedx lucht van. Zij gaven mijn naam aan de journaliste van de krant. De krant werd gelezen door de redactie van tv zender TV Limburg en zo, samen met het radiomoment op de landelijke radiozender QMusic is Instaswap toch al behoorlijk de wereld rond gegaan. ( er was bij Tedx Roermond een livestream die het mogelijk maakte om waar dan ook ter wereld mee te kijken). Ik ben trots op ons, ik hoop jullie ook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *