Home Instaswap Instaswap -HIGH

Instaswap -HIGH

Een breuk hebben ze zich gesjouwd, de mannen en vrouwen van PostNL aan al die kleurige pakketjes die we met z’n allen op vrijdag 1 mei verstuurd hebben! Inmiddels weten er ook al een heel aantal swappers dat ze nog even geduld moeten hebben tot woensdag maar dat het dus wel onderweg is! Kijk, een heul klein tipje van de swapberg!

instaswapcollage

 

Een kleine selectie van inmiddels 4800+ tags op instagram! Ik durf gerust te zeggen dat ook deze editie nu alweer geslaagd is! en dat terwijl er nog heel erg veel onderweg is! Er komen dus nog veel meer mooie en leuke foto’s bij! Wat een originaliteit én eigenheid!

 

Natuurlijk…..waar zoveel goed gaat ….gaat er ook heus wel wat mis. We waren niet zo arrogant te denken dat het dit keer vlekkenloos zou verlopen hoor! :) Er zijn wat dingen die we na afloop zullen evalueren. Er zijn wat dingen die nou eenmaal gebeuren en er zijn wat dingen die ik de volgende keer écht wil proberen te vermijden! Elke keer leer ik weer bij en merk ik dat het “anders” kan/moet. Helaas is niet voor alles een waterdichte oplossing en vraag ik misschien teveel(?) eigen verantwoordelijkheid maar ik ga in elk geval de volgende keer een nieuwe regel in het “regelement”opnemen. Ik ga me het recht voorbehouden mensen uit te sluiten als ze na diverse vriendelijke verzoeken nog steeds niet wensen mee te werken. Meer wil ik er niet over zeggen want het past eigenlijk niet in de sfeer van het moment. Ik wilde het alleen gezegd hebben zodat de mensen die daar de zure gevolgen van ervaren weten dat ik aan ze denk en dat ik er echt alles aan probeer te doen. Uiteindelijk komt alles goed. Ik heb gisteren ongelogen meer dan 100 mailtjes verzonden dus je wordt gehoord!

Daar komen jullie weer om de hoek kijken….”alles komt uiteindelijk goed” als ik wat hulp kan krijgen van mensen die best een extra swapje willen maken voor als er straks blijkt dat er mensen om welke reden dan ook met lege handen achterblijven. Ik heb mijn database en weet precies wie naar wie zou hebben moeten sturen maar nogmaals….er kan altijd vanalles misgaan…..ik wil graag op alles bedacht zijn. Dus…..je mag me mailen met als onderwerp RESERVE als ik je tzt mag mailen met het verzoek een extra swapje te maken! Mailen mag nar lyndahovens@home.nl

There……ik hoop dat jullie nog in de HIGH van de instaswap verkeren en nog even mee willen wachten met de mensen die nog niks hebben ontvangen. Blijf die #instaswap2015springedition volgen zodat je bij iedereen kunt gaan juichen 😉 .

*high five* mooierds zijn jullie allemáál!

Instaswap-vinger-50pixels

 

2 thoughts on “Instaswap -HIGH

 1. Ik heb mijn pakje ook nog niet ontvangen. Maar wat ik veel belangrijker vind is dat mijn swapmaatje haar pakje wel heeft ontvangen en er heel blij mee was. Maandag ga ik voor een midweekje weg, dan kan ik je dus niet melden of mijn pakje is aangekomen.
  Ik wil zeker ook wel een reserve pakje maken hoor, maar dan na volgende week! Geven vind ik veel belangrijker dan ontvangen!
  Bedankt voor de organisatie en al je tijd en positiviteit!!! Een dikke kus, Maryvonne (sonnevonne)

 2. Super, hopelijk krijgen de andere ook nog een mooie swap toegestuurd en komt alles goed en wel aan! Het is zo leuk om helemaal `af` te zijn!! :)
  De eerste keer voor mij (eigenlijk tweede keer, maar deze vind ik te leuk) en ik kan je vertellen, petje af, Linda! :) :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *