Home Instaswap instaswap, een week na verzenden…

instaswap, een week na verzenden…

Bijna verzopen! :) ……net zo hard als ik ze weggewerkt had stroomden ze weer binnen….mailtjes met vragen van mensen die nog géén swap hebben mogen ontvangen. Ik snáp jullie zo goed…waarschijnlijk ben ik ook daarom als een malle gaan mailen. Had ik misschien even mee moeten wachten want inmiddels zijn er heel wat swaps gewoon alsnog gearriveerd. Note to me:  regel bij de volgende keer, pas mailen na een week 😀 .

We hebben de voorgaande keren ook gezien dat swaps wel twee weken op zwerftocht waren en ineens in de brievenbus terecht kwamen. Heul raar….maar waar!

Het kan ook zomaar zijn dat je twee keer dezelfde vraag van me krijgt :) …ook niet handig maar zoals gezegd, de mailtjes stromen binnen en ik delete alles zodra ik ze behandeld heb anders stroomt mijn mailbox over en weet ik helemáál niet meer hoe en wat . Dus voor dat in elk geval mijn excuses.

Om niet het idee te wekken dat het allemaal kommer en kwel zou zijn een happypost van zomaar wat swaps. Het overgrote deel is namelijk gewoon goed gegaan! Laten we dat niet vergeten. Ook als het wat langer duurt, het komt allemaal echt goed. (denk aan swaps vanuit het buitenland)

Pictures209

Linksboven zie je een onderdeel van een swap, de afzender heeft het konijntje van de ontvanger nagemaakt van vilt! Too cute! Voor de rest allemaal feestjes in een doos/enveloppe!

Er komen via de mail ook tips binnen, meedenkmails zeg maar! Van harte welkom, ik neem alles mee in overweging maar kan natuurlijk niet overal meteen op inspringen. De instaswap is de instaswap, de “regels” staan duidelijk op de website dus je kon alles vooraf weten. Hoe het bij een andere swap ging/gaat…..is mij eerlijk gezegd om het even (niet kattig bedoeld overigens). Wij swappen al een tijdje zo en het gaat altijd goed, uitzonderingen daargelaten. Ook lukt het me natuurlijk niet om het iedereen naar de zin te maken maar als ik kijk dat van de pak ‘m beet 1500+ swaps er zeker 98% gewoon goed gaat…..denk ik dat we kunnen zeggen dat het weer gelukt is. De andere 2% los ik ook op, als je me de kans en de tijd geeft :). Over de gekozen verzenddatum: 1 mei…een hele duidelijke datum. Een vrijdag ja, voor het weekend ja, met daarna nog 4 en 5 mei ja..o en meivakantie. Het is wat het is…..1 mei is gemakkelijk te onthouden en daarbij zou eerder alweer veel eerder moeten zijn geweest ivm diezelfde meivakantie en later alweer veel later om dezelfde reden. Is het ooit perfect? Neuh, maar nogmaals….98% ging gesmeerd…..en ik krijg natuurlijk NOOIT 1500+ mensen braaf in het “gareel” 😉 . Laat de moed niet zakken, mocht je swap uiteindelijk helemaal niet aankomen dan is je eerste aanspreekpunt PostNL ( zij dragen zorg voor dat gedeelte) en daarna heb ik een legertje reserveswappers achter de hand, you know me..better safe than sorry! :)

Om positief af te sluiten…er komen nog steeds swaps binnen dus voor meer happypost moet je de #instaswap2015springedition blijven volgen en vergeet de #kidsswap2015 niet….ook daar is het één groot feest!

De sponsorgoodies zullen verloot worden als alle swaps binnen zijn, daar ligt voor nu nog even de focus…we zijn pas een week onderweg! :) De goodies staan wel al keurig op een lijstje….nu de namen er nog achter 😛 .

Mocht je nu al verzadigd zijn, de volgende swap is in het najaar: instaswap2015falledition, so you know! (de nieuwsbrief zal je op de hoogte houden.)

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

 

bron foto header: dollarstorecrafts

2 thoughts on “instaswap, een week na verzenden…

  1. Super, Lynda! Ik heb nu al zin in de volgende swap, een echt feestje is het geworden voor mij! Zo leuk, succes met al de mailtjes, hopelijk krijgt iedereen zijn/haar swap binnen, wel zo leuk! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  2. Je doet het superrr goed Lynda. Naar mijn inziens met zo een grote swap heb je wel degelijk aan alles gedacht. De datum was perfect voor het verzenden. De hashtag geniet ik elke dag weer van en de blogs zijn super fleurig om te lezen. Ookal heb ik nog niks van mijn maatje gehoord dat de swap binnen is bij haar en mijn swap bij mij is aangekomen blijf ik rustig wachten tot dat dan gebeurt. Geen paniek nog in de tent. Het kan zijn dat postnl alll die paketten niet in 1 x aankan dus voor iedereen geduld is dan wel een hele schone zaak.
    Lynda blijf doen wat je doet want je doet het super goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *