Home Instaswap 15 september – over goodiesponsors en informatievoorziening

15 september – over goodiesponsors en informatievoorziening

Had je het gisteren gezien?! Geen idee wat het nu is maar gisteren kreeg ik een tussenstand door van maar liefst 820 ingeschreven swappers! Met nog een hele dikke week voor de boeg is dat best alweer een flink aantal. Daar passen er dus nog max.1180 bij :) . Ik adviseer iedereen die zich ingeschreven heeft om het account @instaswapfoundation op Instagram te volgen. Daar zie je vanzelf wanneer er een update of mededeling voor je is. Daar worden 9 van de 10 keer al je vragen beantwoord. Heb je je net ingeschreven of gá je je inschrijven, lees dan even de blogposten van de afgelopen dagen terug. Ben je helemaal bij, weet je waar je aan begint ;).

Inmiddels staan zo goed als alle goodiesponsors online, er komen er zo voor en na nog wel bij maar die kom je vanzelf tegen in deze blogposten. De tweede serie stel ik nu aan je voor. Als je de eerste serie gemist hebt kun je ze hier nog eens bekijken.  Alle logo’s en dus ook links vind je hier.

goodiesponsors

 

  • een wandhaak Libelle wordt beschikbaar gesteld voor @goedinstijl
  • 2 x een verrassingsset t.w.v. 25 euro voor twee winnaars, beschikbaar gesteld door @marblesbymg. Deze webshop met allemaal superleuke sieraden heeft ook speciaal voor ons een armbandje ontworpen waarvan de helft van elk verkocht exemplaar aan ons gedoneerd wordt voor Project S. Het armbandje en alle informatie vind je hier.
  • een ontzettend leuke broche van hout in wolkvorm namens @studiomaas gaat ook naar een van jullie…..na afloop van de Instaswap
  • een poster in een houten lijst voor een van jullie, namens @thnkncreative
  • en als je een vlaggenlijn wilt kopen, doe dat dan bij @decoway want zij doneren 21% van elke vlaggenlijn aan onze Stichting!

Ik heb de instagramaccounts vermeld zodat je ze ook meteen kunt gaan volgen :) .

Ik denk dat we morgen maar weer een tussenstandje doen toch? 😉

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *