Home Instaswap Instaswap 2018 Springedition – wat gaan we doen?

Instaswap 2018 Springedition – wat gaan we doen?

Wat gaan we doen!? Swappen natuurlijk :)…maar de inschrijving is nog niet gesloten dus we moeten nog even wachten met z’n allen. In die tussentijd wil ik je nog even wat vertellen over Iris. Althans, over de actie die wij hebben opgezet om geld in te zamelen voor haar stamceltherapie. Bij elke editie hebben we een goed doel, dit keer is dat dus Iris. Wij gaan op 14 april a.s. meedoen aan Lopen voor Lyme. We hebben een team van tien lopers en samen gaan we proberen minimaal 2000 euro in te zamelen. Die 2000 euro zijn voor Iris, voor haar laatste hoop op een betere toekomst. Ze is al meer dan 10 jaar ziek, chronische lyme sloopt haar lichaam en niemand kan er wat aan doen hier in Nederland. En, al kon dat wel…..de zorgverzekering erkent Lyme nog niet dus ze vergoeden geen cent. Alle behandelingen en medicatie die Iris dus tot nu toe heeft gehad moesten uit eigen zak betaald worden. Geen van allen hebben ze overigens iets uitgehaald….en de ‘pot’ is inmiddels leeg! Voor een stamceltherapie, die lymepatienten nog enige hoop op een betere toekomst geeft, heeft ze 35.000 euro nodig. Die heeft zij niet….en wij ook niet maar we willen er wel alles aan doen om haar te helpen met het inzamelen van dit enorme bedrag.

lopen voor lyme

Wat maakt je mooi

Een hele bijzondere samenwerking kwam vorige week tot stand. Jeanette van Wat Maakt je Mooi was enorm geraakt door het verhaal van Iris en wilde meteen haar steentje bijdragen. Als moeder van een dochter met ME weet ze wat het is voor zo’n griet om chronisch ziek te zijn en hoe uitzichtsloos de situatie soms kan zijn, hoe onbegrepen je je kunt voelen etc. Zij wilde meer doen dan ‘zomaar’ een bedrag doneren. Zij gaat samen met Iris een beautyproduct ontwikkelen dat ze zal gaan verkopen in haar webshop en waarvan de opbrengst dan weer bestemd is voor ‘de pot’ van Iris! Zo kun jij bijvoorbeeld een heerlijk (en eerlijk) beautyproduct kopen én meteen het goede doel steunen! Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee en Iris al helemaal!

Daarnaast hebben we natuurlijk de pet van Redbull Racing mét originele handtekening van Max Verstappen geveild én inmiddels verkocht voor 150 euro! Ook dat bedrag is inmiddels gedoneerd aan ons team van Lopen voor Lyme.

Jij kunt ons dus ook steunen, elke euro is er een! Je kunt dat doen door te doneren of door straks dat beautyproduct te bestellen! Dat laatste kun je doen voor jezelf, voor Moederdag, als een cadeautje voor iemand die bijna jarig is of gewoon…..voor iemand die je lief vindt! Omdat het kan en omdat je Iris er énorm mee helpt!

Dus, twee dingen moet je even doen (alsjeblieft 😉 )…je inschrijven voor de Instaswap/Kidsswap, doneren aan wie dan ook van ons team én  Wat Maakt je Mooi volgen op Instagram zodat je er meteen bij bent zodra die speciale Bodybutter in de shop komt!

Share some kindness…….dát maakt je mooi!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

2 thoughts on “Instaswap 2018 Springedition – wat gaan we doen?

  1. Pingback: Instaswap wat is dat? Inclusief swap idee cadeau (gratis raamtekening)

  2. Pingback: Cadeautjes! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *