Home Instaswap Instaswap 2018 Springedition – over swappen en goede doelen

Instaswap 2018 Springedition – over swappen en goede doelen

We krijgen wel vaker de vraag hoe wij onze goede doelen kiezen. Het antwoord daarop is heel simpel eigenlijk 😊, we laten ons hart compleet open staan en hebben een zwak voor de ‘kleinere’ goede doelen waarbij we echt een verschil kunnen maken. Niks ten nadele van de grote goede doelen overigens, die doen ook prachtig werk…laat dat gezegd zijn. We merken alleen wel heel vaak dat er verborgen leed genoeg is waar eigenlijk niemand (meer) naar omkijkt of waar gewoon niemand weet van heeft. Dát zijn de doelen die ons heel erg aan het hart gaan en die wij dus graag steunen. Ons doel is het normaliter niet om ‘gewoon’ maar een bedrag te schenken, we willen graag iets tastbaars geven. Dat hebben we de afgelopen edities gedaan, pakketten verstuurd, dingen geregeld etc. Dit keer echter is geld het enige dat belangrijk en bruikbaar is. De stamceltherapie die van levensbelang is voor Iris kost geld….en dus proberen we dat voor haar bij elkaar te krijgen. Niet de volledige 35.000 euro natuurlijk (if only!!!) maar we zetten in op twee fronten.

goodiepakket zusss via country at home

  1. We lopen mee met Lopen voor Lyme op 14 april en hopen daar met z’n 9en 2000,- in te kunnen zamelen. Jullie kunnen nog doneren 😉 en wel hier! Zoals je ziet zitten we nog niet op de helft van ons streefbedrag dus geef vooral gul. Elke euro telt en onder alle donateurs mogen we een leuk pakket verloten namens Country at Home! Daarin zitten een aantal superleuke items van het merk Zusss én een cadeaubon twv 25 euro waarmee je zelf ook nog eens wat uit kunt gaan zoeken!
  2. Daarnaast hebben we een ‘partner in crime’ gevonden in Wat Maakt je Mooi. Jeanette heeft sámen met Iris een bodybutter ontwikkeld (Vegan, cruelty free) die verkocht wordt voor de behandeling van Iris! Dus de complete opbrengst gaat naar de stamceltherapie……..geen gedeelte van die 5 euro (meer kost het niet!) maar echt het totale bedrag! We hoeven je niet te zeggen dat we hier héél blij mee zijn…en Iris ook! Je kunt ‘m bestellen (voor jezelf, je swapmaatje, Moederdag, zus, buuf, vriendin etc.) op de website van Wat Maakt je Mooi !

INSTASWAP-2

Je ziet dat jij ons dus kunt helpen helpen! ( Wat maakt je mooi? Share some kindness 😉 ) Nu je toch nog even moet wachten op hét mailtje met adres van je swapmaatje kun je dit alvast even doen! Doneer en maak kans op dat toffe pakket met goodies of koop de bodybutter en zorg er zo voor dat Wat Maakt je Mooi na afloop een mooi bedrag in de pot kan storten! Alvast een dikke dankjewel, namens ons allemaal maar vooral namens Iris…ze zegt het zó vaak en ik wil het graag aan jullie doorgeven!

Adres van je swapmaatje?

Heb je dat nog niet? Dát kan kloppen! De inschrijving is inmiddels gesloten en nu is voor ons even zaak om de lijst op te schonen. Dus de dubbele aanmeldingen eruit, kijken of er geen rare dingen tussen zitten, of alle mensen die buiten Nederland wonen ook het juiste vakje hebben aangevinkt etc. Het adres van je swapmaatje komt dus ergens deze week. Hou ons Instagramaccount in de gaten want daar laat ik je weten wanneer je je mailbox in de gaten moet houden. Blijf daar ook gewoon meelezen zodat je niks mist. Gaan we dan nu echt bijna van start??? Wat ons betreft wel, wordt dus snel vervolgd!

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

One thought on “Instaswap 2018 Springedition – over swappen en goede doelen

  1. Pingback: Cadeautjes! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *