Home Geen categorie Instaswap 2018 Springedition, ik was je niet vergeten hoor ;)

Instaswap 2018 Springedition, ik was je niet vergeten hoor ;)

We waren de afgelopen dagen druk met onze aktie voor het goede doel. Heb je onze posts gezien op Instagram? We hebben met tien lopers meegedaan aan Lopen voor Lyme het afgelopen weekend en hebben toch maar mooi even 2000 euro ingezameld voor Iris! Het was een hele bijzondere dag, een mooie dag die op ons allen flink indruk heeft gemaakt. Nagenieten en napraten was voor de zondag maar nu moeten we ook weer even door met de lopende Springedition! Want waar we óók heel trots op zijn is dat we dit jaar voor de tweede keer Milly Pie als hoofdadverteerder mogen verwelkomen! In 2017 verbonden zij zich al voor een jaar aan onze stichting en dus dit jaar gewoon weer! Wie zij zijn en wat zij doen lees je hier nog eens terug. Voor liefhebbers van planners, lijstjes, doelen stellen etc….GA.KIJKEN!

millypie

Goodiesponsors

Ook deze editie zijn er weer een aantal fijne shops die zich hebben aangemeld als goodiesponsor. Met het afgelopen weekend nog in het achterhoofd wil ik graag beginnen met By Bird. Gerund door Berdien (bijnaam Bird), zelf chronisch Lyme ‘warrior’ én dus aanjager van Lopen voor Lyme! Zij gaat na afloop van deze editie van de Instaswap maar liefst drié deelnemende swappers blij maken met de nieuwste kaartenset uit haar collectie (twv 17,55 per set) ! Alle kaarten en veel meer leuks vind je op haar website, misschien zit er ook nog wel wat bij om je swap mee in te pakken?

bybird

On your table…

Ben zó benieuwd wat jullie allemaal aan het maken zijn! Je weet dat je daarvoor de #instaswap2018springedition of #kidsswap2018springedition voor kunt gebruiken toch? Dan kan iedereen je foto’s zien en pik ik er zo nu en dan een aantal uit om te delen op ons account. Zo’n collage is altijd leuk én voor sommige mensen zelfs een inspiratie. Blijf die # dus vooral gebruiken!

Nog een tip, misschien een inkoppertje ;)……ga nu níet je accountnaam wijzigen svp. Wacht daar dan mee tot na de Instaswap want anders ben je meteen verschwünden voor je swapmaatje en ontstaat er ‘lichte paniek’.

Onnodig te zeggen dat je account openbaar moet zijn en blijven, dat je als je een webshopaccount gebruikt wat meer over jezelf moet laten zien omdat het anders onmogelijk is voor je swapmaatje om iets persoonlijks voor je te maken én dat het natuurlijk de bedoeling is dat je foto’s blijft plaatsen. Er zit hier en daar een account tussen met maar drie (oude) foto’s en dát kan natuurlijk niet. Daar mailen we één keer achteraan maar net als bij de gesloten accounts….als we geen verandering zien schrijven we de mensen uit! Als je meedoet heb je alle voorwaarden gelezen en weet je dus wat de bedoeling is. Daar heb je zelf voor gekozen dus we verwachten toewijding en inzet 😉  *zetjufmutsaf*

Je hebt nog ongeveer drie weken tot aan verzending op 7 mei! Veel plezier….

liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

One thought on “Instaswap 2018 Springedition, ik was je niet vergeten hoor ;)

  1. Pingback: Cadeautjes! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *