Home Instaswap In our face!

In our face!

*BOOM*

En wij denken dat we vandaag de site nog rustig bij konden werken voordat we morgen zouden starten met inschrijven….what were we thinking!! 😉 De website moest wat eerder online zodat er bepaalde punten gecontroleerd konden worden etc. We dachten dat jullie rustig even rond zouden kijken en wat zouden lezen……

…dus zaten we in onze pyjama’s vanmorgen nog voor 8 uur als gekken de laatste taken af te handelen want er stond dan wel dat we mórgen zouden gaan inschrijven maar ik geloof dat jullie toen al weg waren  *grinnikt*. Ik snap dat goed hoor, man wat ben ik ongedurig geweest de laatste dagen. Ik had misschien ook even moeten wachten met mijn eerste post op instagram vanmorgen maar dat was menselijk gezien niet meer mogelijk….dus het is jullie ook vergeven hoor!

Wélkom alle bijna (terwijl ik tik loopt de teller gewoon door!) 450 inschrijvers! Vier-hon-derd-vijf-tig. Daarvan doen er maar liefst 30 mee aan de kidsswap! Nah, zeg het maar dan,……..met stijgende verbazing zitten we achter de schermen te kijken naar de tellers! Dít hadden we niet verwacht, gehoopt wel maar verwacht….neuh. Deze dag blijft ons in elk geval nog lang bij!

Een paar mededelingen:

* de links op de sponsorpagina werken allemaal! Je kunt dus nu alle sponsors met één klik bezoeken! Wel doen hoor, dat verdienen ze allemaal! Er zitten er beslist bij die je nog niet kent.

* je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief! Dat wilde ik eigenlijk morgen pas zeggen omdat de eerste er morgen ook uit zal gaan maar blijkbaar hebben jullie dat vakje ook gevonden :). Er worden morgen meer dan 700 nieuwsbrieven verstuurd naar adressen van mensen die al eens meededen. Daarin wordt je dus uitgenodigd je in te schrijven maar als je dat vandaag al hebt gedaan kun je die brief dus als niet verstuurd beschouwen :D.

En dan dit, beeld……beelden zeggen vaak zoveel meer dan al mijn geklets….

PhotoGrid_1425652350815

Wat je hierboven ziet zijn foto’s van mensen die zich hebben aangemeld. Mensen die dat weer op hun account delen of mensen die laten zien waar ze mee bezig zijn…of juist niet ;)….en allemaal in het teken van de Instaswap! In het midden zie je een teller staan, die staat op analytics. Daar kunnen wij zien hoeveel mensen er tegelijk op de website zijn en waar ze vandaan komen(hoe dat op beeld eruit ziet zie je helemaal bovenaan deze blogpost, hoe groter de stip hoe meer mensen daar aktief zijn op onze site) Dit was dus vanmorgen meteen na mijn eerste post op Instagram……voor achten nog! Ik durf te zeggen dat Instaswap leeft!

Mensen wat maken jullie er weer een feest van, wat gonst het alweer fijn over Instagram en wat is het fijn om dit voor jullie te mogen organiseren! Ook namens de bouwers van de website(ik heb all complimenten eerlijk doorgestuurd) ontzettend bedankt….en ga zo door  😛

Snel meer, terug naar mijn teller!

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

One thought on “In our face!

  1. Heel gaaf om dit te lezen, het eerste wat ik dacht toen ik je berichtje op instagram zag was,…INSCHRIJVEN!!! 😉 Nooit meer aangedacht dat dat pas morgen was, maar goed, ik was niet de enigste, lees ik! Heel geweldig, Lynda! Ik ga er nog een mooie blogpost over weiden, maar dat heb je bijna niet meer nodig, geloof ik..;)! Succes,..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *