Home Instaswap In or out?

In or out?

Bovenstaande foto maakte en plaatste ik zo’n week of 19 geleden, who would have thought……

Nog maar iets meer dan 12 uur voordat ik de inschrijvingsperiode zal sluiten. Daarna kun je je niet meer inschrijven om mee te doen aan een van de swaps. Niet als deelnemer maar ook niet meer als Goodiesponsor! Echt, heus, serieus geen stiekem gefrutsel meer van mijn kant voor laatkomers, echt niet…mag niet meer, kan niet meer, moet ik gewoon niet meer doen  :roll: . Dus dat doe ik dan ook braaf niet meer, daarvoor zijn we gewoon te groot geworden. (elk voordeel heeft z’n nadeel 😉 ).

Ik ga vandaag relaxen, de laatste aanmelders zien binnenkomen en me voorbereiden op een drukke week. Een week waarin we aan de slag zullen gaan met het verdelen van de adressen (ergens de aankomende week dus me niet in paniek op dinsdag mailen dat je nog niks ontving svp :P, het komt echt allemaal weer goed 😉 ) én een week waarin ik nog leuke nieuwe dingen met je zal delen dus blijf vooral meelezen! O,  en goodiesponsors die ik nog niet voorstelde komen óók z.s.m. aan de beurt!

Pictures250

Als omlijsting van het bericht van vandaag heb ik wat snapshots gekozen van voorgaande swaps. Ben je een “eerste-keer-swapper” dan kun je zoeken naar  bijvoorbeeld #instaswap2014falledition of #instaswap2015springedition, dan krijg je een heel goed sfeerbeeld van wat de deelnemers de voorgaande keren hebben gedaan. Laat je niet van je stuk brengen door sommige “grote gebaren”, het is geen wedstrijd, doe vooral wat je hart je ingeeft. Het gaat om het gebaar, de aandacht die je erin hebt gestoken en de tijd die je bereid was te investeren.

VERGEET VOORAL NIET JE ACCOUNT OPENBAAR TE MAKEN VOORDAT ALLE ADRESSEN VERSTUURD WORDEN! Ik verhef even mijn stem omdat ik wéét dat er nog steeds gesloten accounts zijn van mensen die zich wel hebben ingeschreven en dát heeft me de vorige edities ontzettend veel tijd gekost om ze alsnog/toch geopend te krijgen. Wil je me helpen en het gewoon nú al doen? Dankjewel!

Geniet van deze zonnige zondag, make it count!

 

Liefs,

Lynda

PS: wil je nog wat inspiratie opdoen? Ik heb wat pinborden op Pinterest waarop we met een aantal swappers druk leuke beelden pinnen. Doe er je voordeel mee! Instaswap inspiratie , kidsswap inspiratie, klassenswap (ik zoek nog mensen die daarop willen pinnen! ), en …voor zover ik daar de tijd voor vond… ik heb wat beelden van de voorgaande keren geplaatst op Instaswap. Je bent weer even zoet  ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *