Home Instaswap Handig én leuk om te weten…

Handig én leuk om te weten…

 

Terwijl het vanzelf middernacht wordt (dan sluit de inschrijving…écht!) zijn er nog een paar dingen die me de afgelopen dagen invielen (en die ik op een lijstje heb gezet zodat ik niet zou vergeten ze hier te vertellen….ik vergat het 🙂 ) die even het vermelden waard zijn :

* de armbandjes zijn weer te koop ! De eerste 16 zijn alweer verkocht dus ik heb er nog 104 😀 . Zoals je weet, de totale opbrengst gaat naar het goede doel. Voor de kleuren en de bestelwijze verwijs ik je graag naar het eerste bericht over de armbandjes. Voor 3.75 per stuk help je ons dus het goede doel steunen.

armbandjes instaswap

 

* als vannacht de inschrijving sluit gaan we als gekken aan de slag met de lijst controleren. Even checken op dubbele inschrijvingen etc. Daarna zullen we ASAP de adressen per mail aan jullie versturen. (ik weet dat jullie met spanning zitten te wachten dus ik probeer voort te maken 😉 ). Maar….voordat het zover is wil ik je nog vragen of je instagramaccount OPENBAAR is. Het wordt namelijk ondoenlijk voor iemand om iets persoonlijks te maken voor iemand met een gesloten account, niet gezellig. We kunnen hierdoor ook het eindresultaat niet bewonderen met z’n allen, zonde! Dus de voorwaarde is (en is altijd geweest) dat je account (tijdelijk) openbaar is!

*told you before, instaswap goes worldwide! Vandaag hebben we een aanmelding gekregen van een instagrammer uit Canada! (do I hear whoohoo? ) Welcome Canada, we are so pleased to have you too! There’s a little something about the sending though…..as your swap has to travel a long way would you please tell me as soon as you posted your swap? And please also tell me who I can tell it will take a little longer before he/she receives it? If you want to sent it before May 1. that’s fine by me. Whatever you do, let me know :). Thank you!

 

Morgen kan ik jullie melden hoeveel inschrijvingen we hebben. Vanmorgen passeerden we de magische 1500 maar er zijn er inmiddels alweer aardig wat bijgekomen! *vuistomhoog* Morgen heb ik ook nog drie sponsors voor jullie die de rij dan definitief sluiten. Vanaf dan ligt de volledige focus op de start van Instaswap 2015 Springedition/Kidsswap 2015 voor jullie allemaal!

magic is something you make

 

Dat je ’t weet!

Instaswap-vinger-50pixels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *