Onze sponsors

Wat is een “sponsor”? Volgens Wikipedia is dat het volgende:

“Een sponsor is een persoon of organisatie, meestal een bedrijf, die een evenement (bijvoorbeeld een festival of sportwedstrijd), een individu, een groep personen (bijvoorbeeld een vereniging of sportploeg) of een bouwwerk (bijvoorbeeld een theater) steunt door geld of andere middelen ter beschikking te stellen, in ruil voor publiciteit. De publiciteit wordt onder andere verkregen door de naam van de sponsor op de kledij of de uitrusting van de sporters te vermelden (zoals de “shirtsponsor” bij voetbalploegen), of de naam aan die van de ploeg of het evenement te verbinden.”

Een sponsor is volgens ons een bedrijf of persoon die op welke manier dan ook bijdraagt aan het slagen van onze Instaswap. Natuurlijk hebben we onze sponsors die leuke artikelen beschikbaar stellen zodat we aan het einde van de swap nog wat leuke dingen te verloten hebben, en daar zijn wij heel blij mee maar…….ik wil niet voorbij gaan aan de mensen die mij in het verleden geholpen hebben, op welke manier dan ook, om het hele gebeuren in goede banen te leiden. Daarmee bedoel ik dus de mensen achter de schermen. Zij stellen hun tíjd beschikbaar en dat geheel belangeloos en zonder beloning. Dat zijn ook een soort sponsors toch? Hen wil ik graag apart aan jullie voorstellen als “team” en de gulle winkeliers/creatievelingen die een goodie beschikbaar stellen zet ik hier op een rij. (wat zij beschikbaar stellen laat ik jullie de komende tijd zien in de diverse blogberichten)

Weetje: onze allereerste sponsor ooit was Martine van Viamartine. Zij mailde me tijdens de allereerste instaswap eind 2013(toen we nog geen website hadden) met de vraag of ze misschien iets weg mocht geven…..zo is het begonnen.

Lieve sponsors, ik kan daar heel lang over doordraven(dat weten jullie ;)) maar dit keer hou ik het kort:

Enorm bedankt!

.