Home Instaswap Goodiesponsors deel VIIII

Goodiesponsors deel VIIII

Zondag 11 oktober, 2 weken na het sluiten van de inschrijvingen en anderhalve week na het verdelen van de adressen zijn we dan nu toe aan de allerlaatste updat voor wat betreft de Goodiesponsors! De laatste drie wil ik nog even aan jullie voorstellen voordat ik jullie een paar dagen met rust laat om je te focussen op je swap :). (of heb ik zelf gewoon even tijd nodig om me te oriënteren voor mijn te maken swaps? 😉 ). Weet dat er nog maar een páár wenskettingen zijn (bestellen kan hier), dat je me altijd mag mailen als je vastloopt of iets leuks met me wilt delen én dat ik binnenkort het aanvraagformulier voor budget voor jouw “goede doel” klaar zal hebben :).

De laatste 3:

instaswap

  1. Huiswerk maakt voor één van jullie zo’n superhippe macraméhanger en daarbij mag diegene dan ook nog twee kaartjes uit de shop uitkiezen!
  2. Delivered by Lies heeft me verzekerd dat ze “heul” leuk worden, de 3 verrassingspakketten die ze zal gaan versturen! Daarin o.a. kaarten, een slinger, een poster en wie weet wat nog meer! En weet dat als Liesbeth (a.k.a. “os Lieske) zegt dat het leuk wordt het dat ook zeker zal zijn, wees daar gerust over :P.
  3. Het Winkeltje van Anne gaat en mooie giftbox samenstellen voor één van jullie. Ik ben eigenlijk sinds dit weekend best een beetje trots (toen kwam ik er pas achter…duhhhh) want Anne heeft speciaal voor onze Instaswap een kaartje ontworpen dat je in haar shop kunt kopen. Ik gebruikte het kaartje als header voor deze blogpost.

Over trots gesproken, eigenlijk ben ik gewoon overall weer ontzettend glimmend trots! Trots op iedereen die weer de moeite wilde nemen om mee te doen op welke manier dan ook, als teamlid, deelnemer, sponsor, goodiesponsor, etc. Trots dat we het ook dit keer weer gewoon flikken, dat het mooie gevoel nog steeds overheerst en zich steeds verder verspreidt. In deze tijd zeker geen overbodige luxe denk ik. In deze tijd dat we nogal huiverig staan tegenover een “vreemde”, dat we misschien juist daarom wel extra op zoek zijn naar “connectie” …..ik weet het niet, zal ook niet verder filosoferen hierover ;)…..hoofdzaak….WE SWAPPEN WEER! *boks*

 

Tot later, met meer nieuws!

 

Liefs

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *