Home Instaswap Goodiesponsors deel VIII

Goodiesponsors deel VIII

Na deze update zal er nog één volgen en in totaal zijn dan maar liefst 9 updates met steeds een handvol gulle gevers! IK ben “heul” content weer en ik kan me zo voorstellen dat jullie al stiekem een favorietje ergens hebben gezien. Ik ben niet omkoopbaar en zoals elke keer staan jullie namen op nummer en zal ik buitenstaanders vragen mij een lijst met nummers te sturen zodat ik er alleen maar de naam bij hoef te zoeken :), mij treft geen “blaam” in deze *ghegheghe*.

 

instaswap

 

 

 

  1. Oh yeah, ook UASHMAMA is er weer van de partij! Niet zomaar een naam natuurlijk dus best dankbaar dat ze ons steeds willen steunen :). Twee van jullie mogen een LARGE paperbag in een kleur naar keuze verwelkomen!

 2.  en hallo…..nog zo’n naam, It’s Loft Arnhem (hallooooooo Arnhem) doet deze keer ook mee! *dansjedoet* en schenkt één van jullie het superleuke boek  “How to be Parisian”!  (een musthave voor Parijslovers…ik heb het al 😛 )

3.+4.+5. Ma-Ciel heeft een feestelijke zwart/wit slinger van 1m voor één van jullie gemaakt en voor twee kinderen van de kidsswap een toffe knikkerzak (die ook als pyjamazak te gebruiken is), 1 meid en 1 jongen zullen er zo een ontvangen.

 6. Atelier Rozijntjes…..doen alsof het al Sinterklaas en strooien vrolijk de volgende cadeautjes naar jullie uit: 2 van jullie krijgen een superleuk pakket met daarin 4 plus magneetjes van beton, 2 huisjes van beton, een set kerstkaarten én een kerstposter! En dan dit, let op….2 van jullie mogen afreizen naar het prachtige Maastricht om in hun bijzondere atelier een workshop naar keuze te gaan volgen!!!! Supergezellig…en ik spreek uit ervaring!

Dan nog even dit…..ik heb vandaag de eerste twee mailtjes verstuurd waarin ik mensen mededeel dat ik ze helaas uit heb moeten sluiten van deelname aan deze editie van de Instaswap. Een vrouw een vrouw, een woord een woord…..het is niet anders dan dat. Heb je e.e.a. niet helemaal meegekregen dan lees je HIER hoe en waarom ik de beslissing genomen heb om tot deze aktie over te gaan!

Ik kan nog één update maken met Goodiesponsors die jullie nog niet hebben ontmoet en dan zijn jullie helemaal bijgepraat!!!! (for now……..*zwijgt* )  :mrgreen:

 

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *