Home Instaswap Goodiesponsors deel VI – en een moeilijke beslissing

Goodiesponsors deel VI – en een moeilijke beslissing

Hi all! Het is alweer woensdag 7 oktober, nog 3,5 week tot aan verzending!  :mrgreen: . De komende dagen heb ik nog een paar goodiesponsor updates voor jullie zodat ik straks ook iedereen netjes aan je heb voorgesteld (zoals het heurt).

Wat ook heurt (en hurt 😕 , zie je wat ik daar deed? 😛 ) is het openbaar maken van je account. Feit is dat je je dit jaar alléén kon inschrijven als je ook alle vakjes van het inschrijfformulier had aangevinkt. Iedereen die dus nu meedoet deed dat………en toch zijn er nog bést veel gesloten accounts. Een enkeling wist dat niet van zichzelf en heeft het na mijn verzoek meteen openbaar gemaakt maar….er zijn er ook die het niet openbaar wíllen maken en dáár heb ik wel zo mijn moeite mee. *denktaandatvinkje*…..Het is gewoon voor de andere partij NIET leuk om geen idee te hebben voor wie hij/zij aan de slag gaat en het is ook NIET leuk als je na afloop niet kunt zien of het aangekomen is. De Instaswap is júist bedoelt om mensen wat meer te laten connecten, dat lukt NIET als je niks van jezelf wilt laten zien. Begrijp me goed, privacy is privacy en een gesloten account is je goed recht maar dan zou je dus eigenlijk niet mee kunnen doen aan onze Instaswap. Het staat duidelijk in de informatie en sinds dit jaar dus ook op het inschrijfformulier, ik heb het ontelbare keren gevraagd via deze website of via instagram en heb zelfs nog een heel groot aantal mailtjes met een vriendelijk docht dringend verzoek verstuurd. Dat dwingt mij helaas tot het volgende: wil je persé je account niet openbaar maken dan zal ik je helaas moeten uitschrijven bij de Instaswap. Een hoop gedoe, mensen die een nieuw adres van me gaan krijgen maar ook dat regel ik wel, geen probleem! Na alle teleurstellingen bij de voorgaande edities kan ik nu niet anders dan er nu een punt van te maken. Ik wil de mensen die vol goede moed en positiviteit willen beginnen niet de lol laten ontnemen door gesloten accounts. Ik weet zéker dat jullie dit begrijpen!

Nou, dat dus. Tijd voor wat leuks, 6 goodiesponsors die wat uit te delen hebben!

instaswap

1.+4. Inpakken en Uitdelen koos niet alleen voor een banner op onze website maar gaat ook nog 4 mensen blij maken! 2 personen krijgen een tegoedbon twv 10 euro en 2 personen een suprisepakket ook twv 10 euro!
2.+8. Blöjor & Mjölk gaat één kind van de kidsswap blij maken met een Domoor in kleur naar keuze en één deelnemer aan de Instaswap met een designletter beker met letter naar keuze!
3. Een hele nieuwe verse jaaragenda 2016 van Photogeniki gaat naar een van jullie! Een hele leuke jaaragenda met o.a. diy-pagina’s en stickers. Voor een leuk en creatief jaar.
5. Met Liefde Gehaakt stelt een handgemaakte sleutelhanger beschikbaar voor een van jullie.
6. Sunny-dreams heeft een pakketje van 5 kerstkaarten klaar gelegd om naar één van jullie te versturen.
7. Livnjoy is al bezig met het samenstellen van 2 verrassingspakketten voor 2 happy swappers!

Zo, ik kan er weer een paar afstrepen, jullie weten ervan! Wat jullie nog niet weten is dat Mevrouw Knot, de ontwerper van al onze headers, ook hele toffe achtergronden voor bureaublad/tablet/telefoon maakt. Gratis endevoorniks! Bovenaan deze blogpost het bureaublad voor deze maand en ik vond ‘m zo leuk bij onze Falleditie passen. Wil je ‘m ook downloaden dan kan dat hier!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

One thought on “Goodiesponsors deel VI – en een moeilijke beslissing

  1. Pingback: Goodiesponsors deel VIII > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *