Home Instaswap Goodiesponsors deel V

Goodiesponsors deel V

*zwaait* daar gáán we weer! Een week na het sluiten van de inschrijving begint de rust een beetje weder te keren. Niks wat niet “figureoutable” is dus in een prima Instaswapflow! Hoop dat jullie ook lekker aan de slag konden en dat alle privé accounts inmiddels OPENBAAR staan  🙄 . Ook mensen die al een hele tijd niet actief waren op instagram…..tijd voor verse aanvoer hoor, anders kan je swapmaatje er niet mee uit de voeten. Zo, gezegd :).

Goodiesponsors deel V :

instaswap sponsors

 

  1. Familieprints maakt voor één van jullie een familieprint en stuurt één van jullie een verrassingspakket!
  2. Janet van @madebyjanet stuurt twee kids van de kidsswap een setje leuke kleurplaten door haar zelf ontworpen!
  3. én….diezelfde Janet  gaat één van jullie blij maken met zo’n hele hippe macramé hanger!
  4. Pro-book pakt groot uit en stuurt maar liefst 10 (!!) van jullie een notebook met een kunstleren kaft, elastiek en leeslint! Oh wij houden van notitieboekjes toch? Je kunt overigens bij Pro-books je eigen notitieboekje samenstellen, helemaal naar eigen smaak en wens!
  5. Marlijn van Lijns gaat alvast een set marmeren onderzetters voorzichtig inpakken en klaar leggen voor één van jullie!

Weer een heel divers lijstje en juist dat maakt het zó ontzettend leuk! Voor wie het nog niet wist, je hoeft er niks voor te doen om mee te dingen naar één van de goodies van onze goodiesponsors! Na afloop van de instaswap (ergens in november 😉 ) worden al deze items willekeurig verloot/verdeeld onder alle deelnemers! YAY!

Voor de sponsors: jullie krijgen na afloop de adressen van mij of de gelukkige winnaar meldt zich bij jullie. De hele lijst met winnaars komt op de website dus voor iedereen helemaal duidelijk en transparant!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

ps: plaats je iets op instagram over de instaswap blijf dan vooral de #instaswap2015falledition/#kidsswap2015falledition/#klassenswap2015falledition gebruiken! Zo kan iedereen snel het hele overzicht bekijken. Dat vinden wij leuk en inspireert enorm….voorpret ;).

bron headerfoto: www.oliverschwarzwald.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *