Home Instaswap Goodiesponsors deel IV – een cadeautje voor iedereen!

Goodiesponsors deel IV – een cadeautje voor iedereen!

De inschrijving is gesloten, het screenen van alle aanmeldingen is begonnen en zo ook het grote wachten voor jullie. Als “pauzemuziekje” koos ik ervoor alle goodiesponsors aan jullie voor te stellen maar er komt zo nu en dan ook nog wat éxtra’s voorbij! Zo heb ik Ingrid van Teken-ing gevraagd speciaal voor jullie/ons een leuke free-printable te ontwerpen en dát deed ze! Hij is nog niet te downloaden(bijna) maar je kunt ‘m wel al bewonderen(zie header). Ze maakte er niet één maar een hele leuke serie die je superleuk kunt gebruiken voor je swap….of zelf kunt houden…of gewoon een paar keer uit kunt printen. Later dus…..wordt vervolgd.

Meer goodiesponsors en dus meer leuke goodies die we na afloop van het hele feest willekeurig gaan verdelen onder alle deelnemers!

instaswap

 

  1. Marbles by MG is weer van de partij en gaat twee toffe armbanden weggeven: 1x een serendipity bracelet en 1x een fall/winterset naar keuzen t.w.v. 20 euro! 2 bofbipsen dus!
  2. 3 haakpatronen te verdelen van Zooeyzo, je mag natuurlijk zelf kiezen als je wint. Heerlijk haken tijdens de donkere winteravonden voor drie van jullie.
  3. Hebbers geeft een leuke set minikaartjes weg, kaartjes naar keuze natuurlijk.
  4. Dutch Lifestyle  kocht niet alleen een banner op deze website maar geeft ook nog iets weg! Een set letterblokken van max.8 letters voor een van jullie, hoe leuk!
  5. Made by Kaat gaat voor twee personen een poster naar wens maken. Dat mag een gewone poster zijn, een geboorteposter of een milestoneposter, de winnaars mogen dat zelf bepalen!

Weer een kwartiertje dichterbij het verzenden van de adressen :P!

Alle genoemde goodiesponsors natuurlijk weer hartelijk dank en Ingrid, ik hoor graag van je #ziejemailbox!

 

Liefs,

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *