Home Instaswap Goodiesponsors deel III & een kortingscode voor iedereen!

Goodiesponsors deel III & een kortingscode voor iedereen!

Oké, in afwachting van het sluiten van de inschrijving en het mailtje met het adres van je swapmaatje wil je misschien wat afleiding ;). Wil je wat rondneuzen bij ons sponsors, of misschien zelfs al wat leuke dingen shoppen…kan allemaal want hieronder nog meer deelnemende sponsors én een kortingscode voor iedereen!

instaswap

  1. Twee winnaars krijgen van Op een Stokje een goodiebag met inhoud zoals afgebeeld op de foto mét een eenmalige kortingscode. LET OP: er is vanaf NU een kortingscode geldig voor IEDEREEN! Voer de code herfstSWAP in bij je bestelling en je krijgt 10% korting op alles (m.u.v. de SALE)! Hoe fijn!
  2. Charlotte van LaLot maakt voor één winnaar weer haar superleuke Look-a-Like doll! (dat kan dus van jezelf zijn, je kind en zelfs je favoriete popster 😉 )
  3. Special Air Mail gaat een giftbox zwart/wit opsturen naar één van jullie!
  4. Creatieve Emi gaat twee kaartjes maken. Twee mensen mogen hun favoriete stad, eiland of provincie doorgeven zodat zij er een kaartje van kan maken.
  5. Kim de Vries is Storytelling Photographer en heeft wat supertofs voor 6 mensen! Er worden 3 mensen blij gemaakt met een cadeaubon voor 25% korting op een fotoshoot (kids, beauty, liefde, bedrijven, bruiloft etc.) en 3 mensen krijgen een cadeaubon voor een gratis accordeon mini fotoalbum bij een fotoshoot! Laat zien hoe mooi je bent, laat je kind vereeuwigen op een leuke manier of zet Kim zelfs in om mooie foto’s voor je bedrijfspagina te maken.

Da’s nog eens leuke tijdverdrijf tijdens het wachten toch?  😀

 

Op naar morgen voor weer een groepje sponsors!

Liefs,

Lynda

 

 

bron headerfoto: le box boutique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *