Home Instaswap goodiesponsor met leuke posters voor …..

goodiesponsor met leuke posters voor …..

We zitten er vlak voor…..heul vlak voor (schreeuwt ze in zichzelf tégen zichzelf, nog niet klaar….) het verzenden van alle swaps! Wat spannend! Zoek nu alvast even het adres van je swapmaatje erbij, als je het niet kunt vinden mag je me namelijk mailen (alleen als je alles hebt afgezocht 😉 ), dan zoek ik het nog eens voor je op. Doe dat svp niet allemaal op zondag, dank u ;).

Jullie hebben nog een goodiesponsor van me tegoed. Een goodiesponsor met leuke posters voor…..

Mijksje Ontwerp & Illustratie maakt hele mooie en lieve dingen. Ze heeft een webshop vol moois voor o.a. de kinderkamer maar maakt ook geboortekaartjes als je dat zou willen! Onlangs kwam zelfs haar eigen boek uit!Whoop voor Mijksje en WHOOPWHOOP voor twee van jullie want…na afloop van de swap verloten we twee posters van Mijksje onder alle deelnemers. Jij zou dus zomaar ook nog eens een leuke goodie kunnen  ontvangen! Hoe tof!

mijksjeee

mijksjee

Voor nu, maak rustig af waar je mee bezig bent  *ahum*….ga niet vergelijken met andere swappers. Het belangrijkste is dat je je best hebt gedaan, het leuk hebt ingepakt en met zorg gaat versturen. Ik wijs je er nog even op dat je ook brievenbuspakketjes met een trackingcode kunt versturen, dat scheelt veel ellende achteraf mócht het zoekraken. Laat je account nog openbaar staan! Ga je naam niet wijzigen 😛 en verstuur op maandag! Veel plezier nog!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

One thought on “goodiesponsor met leuke posters voor …..

  1. Pingback: Cadeautjes! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *