Home Instaswap Goodiesponsor deel VII

Goodiesponsor deel VII

Thee voor iedereen! Wat een lieve reacties allemaal op de mededeling van gisteren! Dank daarvoor! Natuurlijk moet je als iets zo groot wordt ook af en toe “streng” zijn om het lekker te laten lopen en ik heb daar op zich niet veel moeite mee omdat ik achter de beslissing sta en denk dat het voor het grootste gedeelte van de deelnemers beter is. Toch blijft het altijd even spannend als je op “publiceren” klikt hè  :mrgreen: . Anyway, mocht je dus een privé account toegewezen hebben gekregen en heb je me dat al laten weten (dan hebben ze namelijk een berichtje (of twee) van mij ontvangen) maar is er nog steeds niks gewijzigd en zit je daardoor met je handen in het haar? Mail me! (lyndahovens@home.nl) Ik los het aankomend weekend dan allemaal op!

Gaan we de 10 updates met goodiesponsors halen denk je? 😉 , we gaan in elk geval keihard en vandaag al update nummer 7! Hoe cool is dat?

instaswap

1.+5. shop at lien heeft voor één van jullie een superleuk t-shirt met fietsen en een setje grappige kaarten klaar liggen!
2. By Day maakt een leuk cadeautje van een setje van twee armbandjes uit hun collectie! Ze zullen dat opsturen naar één gelukkige winnaar.
3. Nog een armbandje maar wel heel anders! Een weefarmbandje voor één van jullie namens Busy Beads.
4.+8.+9. Marbles by MG stelt ook nog wat beschikbaar voor de Kidsswap namelijk voor 1 stoere jongen of meid een Xantolo set en voor een andere bofbips de Flower Power set!

6. Vicky van Stijlhabitat.…..gaat voor één van jullie een online interieuradvies maken! Je leest het goed! Een moodboard en een vloerplan voor één ruimte in je huis!
7. De dames van Dits & Dots hebben een superleuk pakketje gemaakt ! Een goed gevuld pakketje mag ik wel zeggen, allemaal spulletjes in zwart/wit en hout. Dat pakket gaat naar……1 naam :).

Mijn thee is inmiddels koud maar wil nog één ding vragen. Als je denkt dat je feed misschien niet een duidelijk beeld van je smaak/persoon/voorkeuren geeft, maak dan een moodboard om je swapmaatje te helpen. Ik zei het al eens eerder ergens, zorg dat het een inspiratiebord is en géén verlanglijstje ;). Dank U!

 

Dus, op naar morgen dan maar? Vergeet me niet te mailen als je vast zit met een privé account hoor!

 

liefs

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

 

 

 

 

headerfoto: bildschönes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *