Home Instaswap Goodies! Van wie, wat en voor wie?

Goodies! Van wie, wat en voor wie?

Hè hè, en dan nu de goodies! Ik was ze niet vergeten hoor maar you know….tijd vliegt en 1001 dingen komen er dan ‘even’ tussendoor enzo… Maar hee, we hebben nog tijd..om precies te zijn nog 19 dagen tot aan verzenden! 🙂 (note to me: get started babes! Ik heb de spullen in huis om mee aan de slag te gaan, nu moet ik het alleen nog even doen 😉 ) Op Instagram onder de #instaswap2017falledition en #kidsswap2017falledition kun je al wat voorpret beleven, mensen plaatsen daar hun work in progress zeg maar en dat is ook zó leuk! Goed, jullie kwamen voor de goodiesponsors, dus hierbij de eerste twee!

Goodiesponsors

Voor de ‘nieuwelingen’ onder ons, een goodiesponsor hoort inmiddels een beetje bij de instaswap inboedel :). Elke editie melden er zich goodiesponsors aan die goodie beschikbaar stellen die wij na afloop van de swap onder alle deelnemers mogen verdelen! Je kunt ze hier allemaal terugvinden. Bezoek ze ook zeker even allemaal want wie weet, als je nog wat zoekt voor je swapmaatje hebben zij het wel voor je! Vandaag de eerste twee goodiesponsors (in willekeurige volgorde natuurlijk), ByBird en Bagging Around!

Elbrich, al enkele malen eerder goodiesponsor heeft voor drie van jullie een toffe totebag klaar gehangen!

totebags met opdruk

Wie die drie mazzelaars zijn? Dat weten we dus pas na afloop van de Instaswap! 🙂 Ben je in de tussentijd voor jezelf, als decembercadeau of voor je swapmaatje op zoek naar zo’n altijd handige totebag dan moet je haar Etsyshop bezoeken!

Berdien, organisator van Loop voor Lyme en Write for Lyme, wil met haar webshop ByBird iets terugdoen omdat we dit keer beide initiatieven hebben ‘geadopteerd’ als goed doel. (iets meer over die plannen schreef ik al hier en volgt in volgende blogposts). Namens haar mogen we dus na afloop drie goodiebags weggeven!!

bybird

De inhoud blijft natuurlijk nog een beetje een verrassing maar we mogen al zeggen dat het twv meer dan 20 euro is en dat er o.a. kaarten, een notitieblok, posters en washitape in zullen zitten! Erg leuk en handig dus zo vlak voor de (dan) feestdagen! Mocht je nú al dringend inpakpapier, cadeauzakjes, sluitstickers etc nodig hebben dan kun je 24/7 in haar webshop terecht!

Leuke dingen toch? (héle leuke dingen weer 😉 ). Vrijdag de volgende twee!

Terwijl ik dit tik rolt er een mailtje binnen van iemand die zich heeft opgegeven voor de Secret Swap, ze gaat dat wat zij gemaakt heeft vandaag naar me opsturen zodat ik het straks in één van de te verzenden pakketjes kan doen! Dank daarvoor!! Nu al….dikke dank voor jullie enthousiasme en toewijding. In een wereld waarin we steeds meer geneigd zijn alleen nog maar onszelf te zien is het hartverwarmend elke keer dat we via onze stichting steeds weer nieuwe mensen ontmoeten die de focus gelukkig nog steeds ook op de mensen om ons heen hebben. Dit keer onze zieke medemens, chronische Lyme patienten die door hun ziekte aan bed en huis gekluisterd zijn en daardoor ook het hele sociale bestaan moeten missen. Denk daarbij ook aan kinderen die niet naar school kunnen etc. Anyway, enorm dankbaar weer dat we weer een leuk lijstje hebben kunnen samenstellen met mensen die ons willen helpen. Iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld, je hebt nog tijd..je mag het al opsturen als je het hebt maar het hoeft pas uiterlijk 1 december bij me binnen te zijn. Niet vergeten dus maar zeker niet haasten ;).

Voor mij tijd om de klei uit te rollen…nog twee weken Lyn…nog twee weken!!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

One thought on “Goodies! Van wie, wat en voor wie?

  1. Pingback: Goodies! Van wie, wat en voor wie? Deel II > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *