Home Instaswap Goodies! Van wie, wat en voor wie deel IV!

Goodies! Van wie, wat en voor wie deel IV!

Woensdag! Nog maar vijf dagen kun je werken aan je te versturen swap en dan moet hij echt verstuurd worden! Dat beloofd weer een hectisch weekje te worden volgende week ;). Blijf kalm, raak niet meteen op dinsdag in paniek als je swap niet bezorgd wordt ;), daar trekken we gewoon lekker een weekje voor uit! PostNL laat zich niet haasten, de omwegen zijn soms niet te begrijpen maar uiteindelijk komt het altijd (meestal) goed! Mocht het in eerste instantie dan toch níet goed komen, hebben we nog altijd een legertje reserveswappers die ons graag helpen om niemand met lege handen te laten staan. Wil je je nog aanmelden als reserveswapper? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@instaswap.nl (onnodig te zeggen dat je in dat geval alleen iets maakt voor iemand die niks heeft ontvangen….de redenen daarvoor kunnen uiteen lopen maar weet dat wij niet zomaar overgaan tot het inzetten van reserveswappers).

Goodiesponsors!

Jullie hebben er nog twee van me tegoed! Nog twee goodiesponsors die superleuke items klaar hebben liggen voor één van jullie. Iedereen die meedeed aan de Instaswap dingt automatisch mee naar een van die extraatjes! We kiezen willekeurige namen van de inschrijflijst, hoef je dus zelf niks meer voor te doen.

maciel

Geen feest zonder kroon! Ma-Ciel stuurt één van jullie zo’n toffe stoffen kroon uit haar collectie. Hij is vaker te gebruiken dus je kunt er jaren plezier van hebben!

goodiesponsor design

Nynke van Design Wonderlab gaat drie mensen blij maken. Ze heeft een setje van vijf vrolijke kerstkaarten, een gezellig notepad en een kleurige poster met quote ingepakt om te versturen zodra ze van ons de adressen van de winnaars krijgt!

Zet ‘m nog even op! Geniet vooral en o……ZET JE ACCOUNT OPENBAAR ALS JE DAT NOG NIET DEED! (we dachten dat we iedereen gescreend hadden maar er slipt er altijd nog wel eentje tussendoor…..helaas!)

X

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *