Home Instaswap Goodies!! Van wie, wat en voor wie deel III!

Goodies!! Van wie, wat en voor wie deel III!

Volgende week om deze tijd…..moet je misschien nog het laatste stukje plakband plakken of je mail met adres opsnorren maar verder moet je dan toch écht klaar zijn! 😉 Maandag 30 oktober gaan we versturen, dan gaan we het allemaal meemaken én natuurlijk zien! Die week(weken) zullen we alle(!) foto’s op Instagram voorbij zien komen van alle ontvangen swaps. Het is dus de bedoeling dat je een foto plaatst van je ontvangen swap met de #instaswap2017falledition of, als je aan de kidsswap meedoet #kidsswap2017falledition. Zo kan iedereen lekker door al die leuke foto’s scrollen, al die creativiteit bewonderen en vooral ook zien hoe mooi het gebaar toch kan zijn. Dus dat volgende week, eerst nog een aantal goodiesponsors! Je weet wel, ze doneren goodies die wij na afloop van de swap onder alle deelnemers mogen verloten! Je maakt dus zomaar, door mee te doen aan de Instaswap, ook nog eens kans op een extraatje!

Goodiesponsors

littlelauren

Little Lauren, the place to be voor allemaal te leuke spulletjes voor je ‘dollhouse’, nodigt twee dames uit (jong of ouder, dat maakt niks uit) haar te mailen met de wensen voor een leuke setje haarclips voor de feestdagen! Stralen tijdens de feestdagen, wie wil dat niet?

mijksje1

We vinden het leuk dat ook Mijksje er weer bij is als goodiesponsor. Ze ontwerpt/illustreert hele leuke en lieve kaartjes en twee van jullie gaan een kaartenpakketje t.w.v. 10,99 euro van haar ontvangen! De inhoud blijft nog even een verrassing!

Instaswap verzenden:

Zoals gezegd, 30 oktober is dé dag dat alles verzonden mag/moet worden. De buitenlandse swappers/naar het buitenland swappers mogen natuurlijk al eerder opsturen, dat spreekt voor zich toch? Dan hoeven we/ze niet zo lang te wachten als de binnenlandse swaps al ontvangen en uitgepakt worden.

TIP:

  • Als je er een brievenbuszending van maakt, zorg dan voor een goede en stevige verpakking. Het zal de eerste keer niet zijn dat een grote envelop leeg op de plaats van bestemming aankomt. Er zijn overal brievenbusdoosjes te koop, gebruik die en plak die góed dicht! (iedereen heeft een schaar om te openen 😉 ). Als ik je mag adviseren, betaal ook die paar duppies meer voor een verzendcode, zo is je pakketje nog te achterhalen als er tóch iets mis mocht gaan. Het ‘kost’ je meer als je het niet doet en je swap verdwijnt bij de post.
  • verpak álles goed, ook als je een pakket gaat verzenden. Schroom niet om kranten etc te gebruiken. Dat zie er misschien iets minder mooi uit maar hoofdzaak is dat je met zorg gemaakte spulletjes heel arriveren toch? Je kunt ook nog een stukje inpakpapier om de krant heen doen. Ziet het er tóch nog mooi uit ;). Zorg ook dat het niet kan schuiven. Het klinkt misschien als een schot voor open doel maar elke editie krijgen we weer mailtjes over gehavende swaps, van teleurgestelde ontvangers en geschrokken afzenders. Dus daarom ;).
  • We snappen dat je ook de buitenkant van je swap zo leuk mogelijk wilt maken, dat maakt het feest eigenlijk compleet maaaar…..ook weer die ervaring….leert dat juist die pakketjes vaak erg aantrekkelijk zijn voor…ehm….voor…..iemand ergens in het verzendproces. ‘Saaie’ pakketjes zijn veiliger zeg maar, helaas maar waar.

Mocht ik nog een tip vergeten zijn, laat het me weten dan zorg ik dat er nog een melding gemaakt wordt. Ook komt er deze week als ik me niet vergis nog een goodiesponsorblog en ook nog een update over de Secret Swap. Zaak dus dat je zeker deze weken ons blijft volgen op @instaswapfoundation. Dáár wordt altijd alles gedeeld, daar is het te doen! :)

Voor wie al klaar is, sit back and relax! Voor wie nog een eindspurt in moet zetten (ik zei de gek en ik weet er zo nog wel een of twee te noemen 😛 ), zet ‘m op!

TIKTAK!!! 😀

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *