Home Instaswap Goodies! Van wie, wat en voor wie? Deel II

Goodies! Van wie, wat en voor wie? Deel II

Nog twee weken!! Over twee weken moet je pakketje klaar en ingepakt zijn, ready om op 30 oktober te versturen naar je swapmaatje! (een enkeling die me gemaild heeft doet het eerder 😉 ) Ik (zei de gek) ben afgelopen weekend toch ook maar eens begonnen, ‘het’ staat te drogen, staat klaar om te vullen én moet nog gemaakt worden :D…komt goed dus. Van mijn collega-bestuursleden Chantal en Sandra hoor ik nog niks in de groepsapp dus ik vermoed dat ook daar nog het nodige werk verricht moet worden! Maar goed, in twee weken kun je veel doen, sommige van ons werken het beste onder tijdsdruk ;).

Secret Swap

Heb je de afgelopen week onze Stories gezien op Instagram? We plaatsten ook een foto want de eerste bijdrages voor de Secret Swap werden al bezorgd! Zó tof en bijzonder weer, ik blijf het elke keer herhalen hoor….we zijn zó blij en dankbaar dat we dit toch elke keer weer mogen doen. Dat jullie je zo massaal aanmelden om gewoon écht een verschil te maken bij een medemens. In dit geval gaan we geen remedie voor de ziekte Lyme sturen maar een flinke opkikker is aan ons wel toevertrouwd toch? We weten allemaal hoe goed dat kan doen, hoe fijn het gevoel is als je ervaart dat er gewoon iemand zomaar aan je dacht! Kindness en wat Instaswap-dust en een vette glimlach bij de ontvangers gegarandeerd, let maar op!

Goodiesponsors rock!

Wat het zijn, goodiesponsors, heb ik al eerder uitgelegd en de eerste twee die deze editie meedoen heb ik hier al aan jullie voorgesteld. De volgende twee zijn aan de beurt, het zijn Studio Maas en World of Wouda!

maas

Studio Maas was niet alleen al eerder goodiesponsor, Maartje doet ook zelf gewoon gezellig mee aan de Instaswap. Zij maakt een heel leuk pakketje voor één van jullie met daarin drie handgemaakte stempels (zie foto). Ze maakt ze dus allemaal zelf, deze leukerds en nog veel meer modellen vind je natuurlijk op haar website. Misschien zoek je nog wat om bij je swap te doen?

world-of-wouda

Paulien, van World of Wouda! (WOW!) is ook al een tijdje op verschillende manieren betrokken bij onze Stichting. Voor één van jullie heeft ze een cadeaubon t.w.v. maar liefst 25 euro gemaakt…..vrij te besteden in haar prachtige webshop vol Dutch Design en andere mooie dingen! Tof cadeau zo vlak voor de feestdagen!

 

Kreeg ik van de week nog de kans om een nieuwe goodiesponsor te verleiden met ons mee te doen, die kans heb ik natuurlijk met twee handen aangepakt. 😉 Wie zij is en wat zij voor jullie op de plank heeft liggen lees je binnenkort!

Denk aan de #’s, aan de open accounts, de persoonlijke foto’s en/of moodboards (dat laatste is overigens niet verplicht alleen soms wel heel wenselijk) én het plezier! 😉

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

bron header: jonesdesigncompany.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *