Home Instaswap Geblubber….

Geblubber….

Mag het even? Mag ik even zeggen hoe het me raakt om te zien hoe positief en fijn jullie met de instaswap bezig zijn? Geen half werk maar gewoon vol gaan, je hart erin! (bijna) niks dan fijnigheid in het episch centrum van de instaswap : #instaswap2015springedition en #kidsswap2015! Er worden lieve woorden met de hand geschreven, pakketjes met uiterste precisie ingepakt, finishing touches met zorg toegevoegd…zó mooi om te zien! Voor mij is het nú al een topeditie! Blije mensen die andere mensen aandacht geven…….

Pictures203

 

Een heul warm hart dus bij het zien van de # waarop inmiddels meer dan 2800 foto’s staan! Moeten ze nog verzonden worden! :) . Als dikke vette kers op de taart kreeg ik vanmorgen van Evita het mailtje met het bedrag dat we hebben kunnen doneren aan Stichting Earlybirds fotografie. Misschien heb je het vandaag al op mijn instagramfeed gezien maar ik deel het graag nog eens hoor………

Pictures205

 

Ook namens de stichting iedereen, adverteerders en kopers van de armbandjes, van ganser harte ontzettend enorm bedankt! Een heul fijn bedrag waar zij weer hele mooie dingen mee kunnen doen! Samen hebben we toch weer een verschilletje gemaakt!

Morgen is het dooooooonderdag! *grijnst*……hoe laat gaat het postkantoor eigenlijk open vrijdag? PostNL, staat de koffie klaar?

Dan nog een korte en hopelijk opbeurende boodschap voor hen die ik de afgelopen dagen heb moeten mailen omdat ze het op het allerlaatste moment een ander swapmaatje kregen…… Helaas kan ik niemand tot íets dwingen…kijk maar naar de vraag om alle accounts openbaar te maken. Ik kan zoveel mogelijk proberen mensen te blijven motiveren maar natuurlijk kunnen er altijd redenen zijn waarom iemand af moet haken. Dat respecteren wij natuurlijk en het “gat” wordt vanzelfsprekend door ons gedicht maar ik wil jullie wél bedanken voor jullie flexibiliteit. DANK dat je het toch nog op je nam op het laatste moment te wisselen. DANK dat je je positieve humeur daardoor niet hebt laten verprutsen. Voor hen die teleurgesteld zijn, geloof me, als ik er íets aan kon veranderen deed ik het gisteren. Ook voor de toekomst zie ik geen pasklare sluitende oplossing voor dit soort ongemakken. Neem weer het openbaar maken van de accounts….ik kan ze niet allemaal stuk voor stuk controleren…en kon ik dat wel….wat zegt het? Een dag later staat het account misschien weer privé. Neem van me aan dat ik er alles aan doe om het voor iedereen prettig mogelijk te laten verlopen maar ik hoop altijd ook op een klein beetje eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers.

Dat was niet kort……dat was lang….maar wel belangrijk dat het even gezegd wordt. Nou…dát dus :) .

Goed, EHBSS (eerste hulp bij swapstrubbelingen) dus deze week op het “hoofdkantoor” maar we naderen de vrijdag…..alle duimen omhoog richting PostNL…jullie kúnnen dat! Toch? PostNL? :)

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

One thought on “Geblubber….

  1. ..echt spannend! Ik heb voor de zekerheid mijn swap al verstuurd en deze is aangekomen!! Heel geruststellend! Wat een super gaaf bedrag! Hier gaan ze heel blij van worden, vooral de lieve kindjes!! Veel succes nog,..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *