Home Instaswap Feestelijke afsluiter

Feestelijke afsluiter

Vanmorgen heb ik de laatste hand gelegd aan het versturen van alle adressen van de winnaars van een sponsorgoodie! De sponsors zullen het gewonnen artikel naar jullie opsturen of daar waar nodig contact met jullie opnemen. Voor mij is het meeste werk gedaan, natuurlijk blijf ik de verloren swaps najagen en je mag/moet me ook zeker blijven mailen als er vragen zijn.

6 maart ging de website van Instaswap online, we zijn nu 2,5 maand verder. Op de vraag waarom er “maar” twee swaps per jaar zijn…..is dat je antwoord :) . Wat mij betreft mogen we ook deze editie weer bijschrijven in de boeken, het grootste aantal deelnemers tot nu toe, het hoogste bedrag voor het goede doel , een heel eind richting de 6000 tags onder de #instaswap2015springedition én natuurlijk onze allereerste kidsswap! Natuurlijk gaat er bij zo’n omvang/aantal ook ’t een en ander mis maar daarover heb ik genoeg gezegd. Het wordt meegenomen in de “nabeschouwing” en daar waar mogelijk zal ik er alles aan doen e.e.a. te verbeteren. De volgende editie zal de falledition zijn….#instaswap2015falledition. De kidsswap zal wat mij betreft ook weer terugkeren (mits de kids zelf nog willen natuurlijk 😉 ) en er komt als het lukt een heel nieuw onderdeel bij! *grijnstenzwijgt*

Nog een tipje van de spreekwoordelijke sluier….het goede doel is wat mij betreft al “bekend”….ik laat er alleen nog niks over los. Er moeten nog wat gesprekken gevoerd worden en totdat alles zeker is en geregeld blijft het een ? voor jullie  :) maaaaaaaaarrrrrr…….mocht het lukken….wordt het héél bijzonder!

Alle nieuwe informatie over de eerstvolgende editie zal gecommuniceerd worden via mijn instagramaccount én via de Nieuwsbrief natuurlijk.

7f79f2fe42060b324115809bef111fe1

Alles is gezegd, het was een feestje! Daarvoor wil ik iedereen die meedeed en zijn/haar tijd wilde investeren in een ander van ganser harte bedanken! Weet dat je het verschil maakt! Ook alle adverteerders bedankt, jullie bijdrage ging ook rechtstreeks naar het goede doel, zij zijn er ontzettend blij mee…..en ik dus ook :) . Alle sponsoren bedankt voor het beschikbaar stellen van zóveel leuke goodies, alleen al bij de gewone swap waren er al 126 extraatjes te vergeven! Het gaat natuurlijk niet om het krijgen maar een kers op de taart mag natuurlijk bést! 😉

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer vol mooie memorabele momenten en als je me niet volgt op instagram dan spreek ik je na de zomer weer!

 

Bedankt allemaal, liefs!

 

Instaswap-vinger-50pixels

3 thoughts on “Feestelijke afsluiter

  1. Super, Lynda en nu met de beentjes omhoog en relaxen!! :)
    Het was super leuk om mee te doen en heb nu al zin in de volgende edition,..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  2. Wat leuk weer geschreven. Ik ga naast de # ook de blog missen. Wat schrijf je leuk. Tot de volgende editie dan ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *