Home Instaswap Even bijpraten en uitleggen…

Even bijpraten en uitleggen…

Het lijkt me verstandig nog even stil te staan bij een aantal zaken. Er komen vragen die erop duiden dat ik waarschijnlijk niet helemaal duidelijk ben geweest en dat wil ik bij deze graag rechtzetten. Allereerst de Kidsswap:

De kidsswap is voor en door kinderen. Dus de kinderen gaan zelf (evt. met hulp) aan de slag voor een ander kind. Aan de hand van de opgegeven leeftijd gaan we proberen een beetje gelijke leeftijden te koppelen. Het is dus niet de bedoeling dat een volwassene voor een kind gaat swappen. Ik snap de verwarring misschien wel, ik heb immers in het verleden gevraagd wie er evt bereid zou zijn iets voor een kind te maken. Dát is echter mijn zgn reservelijstje. Zoals jullie weten is er ook de afgelopen keer een aantal swaps verloren gegaan bij verzending. Dat is voor een volwassene al teleurstellend laat staan voor een kind. Daarom zocht ik toen reserveswappers want ik wil niemand ,en zeker een kind niet, met een rotgevoel en lege handen achterlaten. Maar de kidsswap is dus “kinderen voor kinderen”:).(ik denk dat je uit moet gaan van een minimum leeftijd van een jaar of 4-5 maar dat kun je zelf het beste inschatten denk ik)

Dan over de nieuwsbrief:

De afgelopen weken hebben we al een bestand gemaakt met daarin (als het goed is) alle adressen van mensen die al eens eerder aan de instaswap meededen. Zij hebben dus automatisch een nieuwsbrief ontvangen. Mocht je al eens mee hebben gedaan en geen brief hebben ontvangen dan spijt ons dat maar dan is de snelste oplossing je gewoon opnieuw inschrijven op de homepage . Dat is dus niks persoonlijks, er ging gewoon iets mis. 🙂

Ben je een nieuwe swapper en heb je je gisteren of vanmorgen voordat de nieuwsbrief verzonden werd aangemeldt dan krijg je niet automatisch een nieuwsbrief. Wil je ‘m wel ontvangen in de toekomst wil ik je vragen je daarvoor even aan te melden.

De armbandjes:

Zijn nog niet te bestellen, daarover z.s.m. meer….ik wacht op een nabestelling maar aan jullie enthousiasme te zien moest ik misschien maar een nabestelling op de nabestelling doen :). Komt goed!

Vragen:

Normaal ben ik redelijk snel en trouw in het reageren op vragen of opmerkingen op instagram maar voor vragen over de Insta- of Kidsswap wil ik je vragen het contactformulier hier op de website te gebruiken. Dat werkt voor mij veel overzichtelijker en dat resulteert in snellere afhandeling van je vraag of opmerking 🙂

 

Zo, je bent weer helemaal bij geloof ik..o wacht…..jullie willen misschien wel een tussenstand? Op dít moment(maar dat wijzigt rap) staan er in totaal (kids- en instaswap) 811 mensen ingeschreven! Ik kan dus giga grijnzend mededelen dat we het totaal van de vorige swap nu al verpletterd hebben!!!

*BOKS*

 

Keep them coming, room for all!

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *