Home Instaswap En nu??

En nu??

……geduld! πŸ™‚

Ik snap het wel, de afspraak was maandag versturen en als je dan al die leuke foto’s voorbij ziet komen gaat het kriebelen. Logisch! Maar er zit niks anders op dan nog even geduld te hebben als je nog niks hebt ontvangen. Er zijn richtlijnen om mee te doen aan de instaswap en ik reken er altijd op dat mensen zich daar ook aan houden. Er zijn mensen die me al hebben laten weten dat hun swap vertraagd is en de ontvanger heb ik daar steeds van op de hoogte gesteld. Het is nog wat vroeg om nu al aan het mailen te slaan naar alle afzenders waarvan de swaps nog niet aangekomen zijn. Ik vertrouw altijd op de deelnemers, als je je inschrijft geef je ook meteen aan dat je akkoord gaat met de afspraken (anders schrijf je je niet in, toch? ). Het komt over het algemeen altijd wel goed, maar ja…geduld moet je wel even hebben. πŸ™‚ Ook levert PostNL niet altijd meteen de dag erna, er gebeuren rare dingen onderweg….daar ben ik na al die jaren wel achter, kijk bijna nergens meer van op πŸ˜‰ .

calm

Ik wil je dus vragen even geduld te hebben. Als je na het weekend nog niks hebt ontvangen (en daarover geen mail van mij hebt gekregen) mag je me gaan mailen. Ik zal dan de afzender mailen om na te vragen of hij/zij meer weet. Als de swap al verstuurd is en dus onderweg maar nog niet gearriveerd ben ik niet meer je aanspreekpunt. Dan moet je zelf even contact opnemen met de dienst waarmee je het verzonden hebt. (ik kan veel maar die diensten organiseren helaas niet πŸ˜‰ )

Wil ik je er vooral op wijzen dat het feelgood event is en geen wedstrijd :). Groter, groter, grootst maakt geen indruk. Aandacht wel. Gaan we een minimaal te besteden bedrag instellen? Nee. Gaan we een minimaal aantal pakjes voorschrijven? Nee. Hoe meer ‘regels’ hoe meer er gebroken worden en hoe meer negatieve energie daar weer in gaat zitten. Iedereen Β kan vooraf navraag doen als ze niet zeker zijn of ze het goed begrepen hebben en de #instaswapblablabla is er niet voor niks. Bekijk de #’s van de voorgaande edities, dan krijg je echt wel een idee.

Het moodboard wordt ook nooit een verreiste. Ook dit keer weer merken we dat mensen een verwachtingspatroon hebben als ze een moodboard hebben geplaatst. Het kan ter inspiratie gebruikt worden maar mag natuurlijk nooit een ‘verlanglijstje’ worden.

Anyway……gewoon lekker mee blijven kijken en afwachten. Het komt Γ©cht allemaal goed! (btw, de eerste reserveswapper is al ingezet! wil je je nog aanmelden als reserveswapper voor het geval het toch ergens helemaal mis is gegaan dan mag je mailen naar info@instaswap.nl)

Feel the vibe lieve mensen, probeer ‘m te voelen! πŸ™‚

 

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

PS: stel svp al je vragen per mail, dan zie ik ze ook Γ©n kan ik ze meteen beantwoorden. Vragen via instagram/pb worden niet altijd gezien en als ik ze wel zie ben ik ook vaak niet in de buurt van mijn archief (laptop ) πŸ™‚ info@instaswap.nl voor al je vragen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *