Home Instaswap Een week later….

Een week later….

…en als alles helemaal perfect zou zijn gegaan, zoals wij het het liefste zouden zien 😉 , had iedereen nu zijn/haar swap ontvangen! Helaas, maar ’t verbaast ons niet meer, is dat nog niet het geval! Nog steeds geen man over boord want:

  1. misschien komt je swap wel uit het buitenland. Je bent toch niet vergeten dat we deelnemers uit de hele wereld hebben?
  2. is je swap wel, misschien vanwege vakantie, later verstuurd dan de bedoeling was.
  3. heeft postnl ergens iets fout gedaan en komt het gewoon nog!

We hebben het echt eerder gezien dat we een swap na twee weken toch echt al als verloren hadden willen beschouwen en hij ineens toch gewoon op de plaats van bestemming werd bezorgd! Vraag het me niet..het gebeurt gewoon 😉 .

Als je nu nog niks hebt ontvangen mag je me mailen. Stuur je mail naar info@instaswap.nl en ik ga m’n best doen om te achterhalen waar je swap nu is. Vergeef me als ik dingen dubbel vraag, ik verwijder namelijk steeds elke mail die ik beantwoord heb want anders loop ik ergens helemaal vast. Dan wordt het een ‘blieptuut’ ervaring en weet ik niet meer wie ik al mailde en wie niet. Dus dubbel is goed, beter dan niet zeg maar :). Ook als ik wat kort van stof ben, niks van aantrekken, niks persoonlijks en zeker niet onaardig bedoeld! Ik tik gewoon op elk mailtje meteen een antwoord, vaak zonder aanhef en afsluiter….ik weet, niet helemaal zoals het heurt maar ik weet zeker dat je het me vergeeft als ik je zou vertellen hoeveel mailtjes ik kreeg. 🙂

Ik blijf het vragen, ook nu weer…stuur me svp geen dm met een vraag! Het kan zomaar zijn  dat ik niet thuis ben als ik het berichtje lees en als ik álles zou moeten onthouden *roltmetogen*, weten we zeker dat er vanalles vergeten zou worden :D. Graag alles per mail, dan zit ik zeker weten achter m’n laptop en kan ik alles meteen uitzoeken.

Ik blijf óók zeggen dat het vooral heel goed is gegaan! De missers horen er altijd bij, vergeet  niet dat het om honderden zendingen gaat. Laat er dan ergens iets mis zijn gegaan, weet dat wij er alles aan doen om het ook helemaal op te lossen. Daarvoor hebben we nu al een leuk lijstje met reserveswappers die ons daarbij willen helpen! (thanks guys!).

Ik neem aan dat je zelf ook regelmatig de #instaswap2017springedition of #kidsswap2017springedition bekijkt? Als je dat doe zie je namelijk alleen maar gezelligheid!

swapcollageweek1

swapcollageweek

Ik durf gerust te zeggen dat, ondanks het feit dat er nog wat dingen onderweg zijn én er nog wat losse eindjes liggen om aan elkaar geknoopt te worden, wíj als heel tevreden en blij zijn! En dan te bedenken dat we nog een lijst met sponsorgoodies te verloten hebben. Maar eerst eens alle swaps bezorgd krijgen! #uitdaging! Ook over de tweede secret swap praat ik jullie zeer binnenkort bij!

Oh, nog één ding….als je je swap ontvangt is het dus de bedoeling dat je er een foto van plaatst op je account! Dat stond in de uitleg en dat is wat we verwachten. (alsjeblieft, dankjewel).

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *