Home Instaswap Een hartelijk welkom en een nieuw Project!

Een hartelijk welkom en een nieuw Project!

Over een week sluit de inschrijving! Over een week kunnen we dus met de lijst met adressen aan de slag. Over een week kan het wachten op je mailtje met adres beginnen. Maar dat is pas over een week :D. Vandaag wil ik je voorstellen aan onze nieuwe adverteerder.  No.28 Wonen & Lifestyle steunt ons daarmee enorm met de uitvoering van Project S, naast de Instaswap het goede doel waar wij ons voor inzetten deze editie!

no28

Ik ben even gaan kijken en kan jullie aanraden dat óók even te doen. Naast woon- en lifestyle artikelen hebben ze ook een leuke selectie papierwaren. Wie weet kun je er iets van voor je swap gebruiken! Welkom No 28 Wonen & Lifestyle, dank voor jullie vertrouwen en toewijding.

Dan hebben we gisteren besloten dat er best ruimte is voor nóg een project. Geïnspireerd door een privéberichtje (dame blijft liever anoniem ) hebben we Project P opgestart. De P staat voor Post. Om nog meer mensen extra aandacht te kunnen geven en nog meer mensen mee te kunnen laten doen. Het werkt als volgt:

project post

Maak of koop een kaart, schrijf er een algemene ( want kan man of vrouw zijn) gezellige boodschap op, schuif ‘m in een envelop en plak je postzegel. Schrijf linksboven in de hoek P.P. Je verstuurt ‘m naar het adres dat je bij ons kunt opvragen. We hebben diverse centrale punten door het hele land waar alle kaarten ontvangen zullen worden. Op een nader te bepalen datum zullen de mensen van die centrale punten alle kaarten naar een door hen uitgekozen verzorgingstehuis/bejaardenhuis/revalidatielocatie/route van de thuiszorg brengen. Zo krijgen nóg meer ouderen een beetje extra aandacht….omdat het kan en omdat het zó welkom is. Wil je verzamelpunt zijn dan kun je ons mailen (info@instaswap.nl). Wil je je kaart versturen dan moet je de website en Instagram in de gaten houden zodat je weet vanaf wanneer je een adres bij ons kunt opvragen!

Duidelijk? Zo niet, mail dan ook gerust ;).

We zullen alle beschikbare foto’s delen met de #projectpostinstaswap.

Mijn kaartje ligt al klaar! Een kleine moeite met een heel groot resultaat. Het tekstbord in de header is afkomstigvan No 28 wonen en lifestyle….ik vond ‘m wel toepasselijk 😉 .

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *