Home Instaswap Dreamer?

Dreamer?

UPDATE 26.11.2015 INMIDDELS IS HET PLAN OM HANDSCHOENEN TE MAKEN OMGEZET NAAR MUTSEN. DAT IS SNELLER EN VEEL EENVOUDIGER :). ALLE MUTSEN DIE JE KUNT MISSEN ZIJN DUS WELKOM, OOK ALS ZE NIET ZELF GEMAAKT ZIJN.(de handschoenen zal ik er dan bij doen vanuit de pot van de Instaswap)

 

Natuurlijk hebben alle swaps die nog niet aangekomen zijn mijn volledige aandacht en zij zijn prioriteit nummer 1! Maar…..ik kan bést multitasken hoor  :mrgreen: en ik dacht dat het misschien leuk was een kleine challenge uit te zetten. Laten we al eens voorzichtig kijken naar het ingezamelde geld dat we hebben staan waarvan jullie later deze maand (denk ik) een deel kunnen aanvragen voor een goed doel.

Nou kwam ik afgelopen week héél toevallig bij een deelnemer van de instaswap die ergens op dat hele grote instagram vertelde over haar werk. Om een lang verhaal kort (proberen) te houden…..zij werkt met daklozen. “Haar jongens” vormen een groep van ca. 70 jongens en mannen die om welke reden dan ook dakloos zijn. Er wordt daar goed voor ze gezorgd maar ze kunnen best een random act of kindness gebruiken denk ik. Ik mailde de dame, en na wat over en weer mailen was ik eruit. Ik wil 75 paar handschoenen doneren aan “haar jongens”. De winter staat voor de deur en jassen met mutsen hebben ze vaak wel maar handschoenen dus niet! Ik heb al wat mailtjes gestuurd naar leveranciers voor 75 paar handschoenen maar ik bedacht me dit:

Als ik nu 75 paar handschoenen kan laten breien…….kan het geld dat ik er eigenlijk aan kwijt zou zijn (ik geef het graag uit, begrijp me niet verkeerd) misschien wel besteden aan stoffen tasjes voor hun! Ze lopen altijd met een plastic tas die dan weer steeds scheurt. Of misschien toch een heel aantal mutsen erbij? Anyway, we zouden meer kunnen doen als we dit met z’n alle voor elkaar kunnen krijgen toch? *knippertmetonschuldigeogen*

Pictures268

Nou weet ik dat er onder al 1700 deelnemers heul veel crea bea’s zitten. Ik weet niet of het haalbaar is, wat denken jullie? Kunnen we 75 paar gebreide of gehaakte handschoenen bij elkaar krijgen voor het einde van de maand? Zomaar een hersenspinsel dat ik met jullie wil delen. Lukt het niet, ook geen probleem want dat kopen we ze gewoon! Hoe dan ook, die handschoenen gaan er komen!

Roept u maar…..droom ik nu teveel of…….  😉

Liefs

Lynda

mijn mailbox heeft open huis de laatste tijd dus lyndahovens@home.nl 🙂

2 thoughts on “Dreamer?

  1. Pingback: “Hey Hat” | maRRose CCC

  2. Pingback: Kunnen wij helpen? > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *