Home Instaswap De laatste goodies en waarom we doen wat we doen…

De laatste goodies en waarom we doen wat we doen…

Woensdag 5 oktober……vandaag schreven we een stuk of 8 mensen uit. Helaas bleek het nog niet bij iedereen bekend dat je alleen met een openbaar account mee kunt doen én dat als je account dan wél openbaar is dat er dan ook graag foto’s op moeten staan 🙂 . Denk nou niet dat we al die mensen zonder pardon van de lijst hebben gebonjourd….we hebben ze gemaild óf getagd en gewacht. Ze hebben twee dagen de tijd gekregen om alsnog aan de  ‘voorwaarden’ te voldoen. Veel hebben alsnog gezorgd voor een openbaar account maar er zijn er ook die niet reageerden. Voor iets wat je éigenlijk wel al zou moeten weten (je vinkte immers op het inschrijfformulier aan dat je de uitleg hebt gelezen …;) ) vonden wij twee dagen tijd genoeg. De welwillende andere kant zit immers al te wachten! Vandaar dat we steeds strikter worden daarin. Niet omdat we geen kindness in onze d*nder hebben maar omdat we streven naar een fijn event. Meer niet. Ik merk dat de blogposten lang niet altijd gelezen worden en dat er zelfs mensen zijn die meedoen en het instaswap account op instagram niet eens volgen. Ja, excuseert u mijn eerlijke mening maar hóe wil je dan toch dat je de juiste informatie krijgt?

Dus dat! Daarom doen we wat we doen en móeten we gewoon een duidelijk signaal afgeven. 1300+ swappers te vriend houden is lastig maar we gaan gewoon voor een grote meerderheid. Ik kan je vertellen dat dát wel lukt want we krijgen ook hele fijne mailtjes en berichtjes dus de balans slaat nog steeds en absoluut door naar JOEHOE stemming! :).

 

Dan hebben we nog drie goodiesponsors die we aan jullie voor willen stellen. Daarmee sluiten we de lange rij van gulle gevers voor deze editie weer af? Benieuwd?

goodies instaswap

Na afloop van de instaswap verloten wij willekeurig, onder alle deelnemers alle goodies die beschikbaar zijn gesteld door alle goodiesponsors. We hebben er nog drie die je niet gezien hebt namelijk namens:

  • @decor8 – rechtstreeks van een van de schrijvers (Holly Becker) gesigneerd gekregen voor deze gelegenheid, haar laatste nieuwe boek How to decorate for a party! Holly is een van de allereerste bloggers en inmiddels uitgegroeid tot een van de allergrootste decorate, lifestyle en design bloggers. Aangezien dit een last minute bijdrage is en we geen logo van haar voorhanden hebben om op de pagina te zetten link ik haar website hier.
  • @nancymoes – een van jullie mag een paneel bij haar uitkiezen! Haar heb ik ook gelinkt omdat zij geen webshop heeft maar wel een leuke bijdrage wilde leveren aan deze editie van de instaswap.
  • @zoedt – maar liefst drie van jullie krijgen een Memories & Milestones boekje!

 

Vanaf nu ken je iedereen, weet je alles wat je moet weten en kunnen jullie rustig aan de slag. Ik zal hier natuurlijk gewoon lekker doorgaan met bloggen (ik klets gewoon door) en jullie bijpraten over dingen als Project S (dat gaat super!), Project P (loopt ook lekker máár kunnen best nog heul veel kaartjes bij 😉 ) en alles wat er zo nog ‘delenswaardig’ is!

ik hoop dat iedereen de positieve swapvibe te pakken heeft en lekker aan de slag kan! Ik zie je hier of op instagram?

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *