Home Instaswap De kers op de swaptaart….verzenden!

De kers op de swaptaart….verzenden!

1 mei, D-Day…iedereen (bijna iedereen) is klaar om zijn/haar swapcadeautje te ruilen! Stormloop naar het postkantoor/de brievenbus! Morgen komen er dus veel swaps bij de ontvangers aan het mag natúúrlijk meteen open!

funny quote

 

Er zijn een paar swappers die het niet gaan redden om vandaag te verzenden, zij hebben mij gemaild en ik stuur die boodschap braaf door naar de ontvanger. Die dingen kunnen natuurlijk altijd gebeuren. Er komen natuurlijk ook zendingen uit het buitenland dus het zou zomaar kunnen zijn dat je wat langer moet wachten. Laten we zeggen dat je me morgen nog níet meteen gaat mailen als er niks in je brievenbus lag 😉 . Het is ook meivakantie dus laten we het een paar dagen aanzien, het komt beslist allemaal goed! HEEL veel plezier met het openmaken en vergeet het vooral niet te delen onder #instaswap2015springedition of #kidsswap2015 want anders komt het niet in het grote overzicht en dát zou toch zonde zijn?!

Swap on lieve LIEVE allemaal, ik wens je een gezellig Swapweekend!

Instaswap-vinger-50pixels

 

ps: voor hen die zich hebben ingeschreven voor de CoffeeCookieswap, als ik me niet vergis worden dit weekend de adressen verzonden! Dus niet alleen onder je brievenbus liggen, ook je mail checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *