Home Instaswap De gelukkige winnaars zijn….

De gelukkige winnaars zijn….

Hè hè, als ik me niet vergis zijn de meeste swaps toch onderhand wel bezorgd. Er zijn nog wat reserveswappers druk met het maken van een swap voor iemand die om welke reden dan ook nog steeds niks heeft ontvangen, we hebben vertrouwen in een goede afloop 😉 !

Zijn we dan klaar? Nope, dat zijn we niet! Er komen pakketjes binnen voor de Secret Swap, je weet wel, dat ‘geheime’ project dat we elke editie weer adopteren en waarvoor we dus nog iets leuks regelenen. Dat ‘project’ is nu onze deelname aan Write for Lyme! Ik heb een lijst met 22 namen gekregen van de organisatie en zij krijgen, geheel des Instaswaps, een pakketje dat door jullie (deelnemers aan de secret swap) is samengesteld. Alle bijdrages komen bij mij en ik zorg voor goede verdeling en verzending op 14 december. Je kúnt nog meedoen als je wilt, dan stuur je me een email (info@instaswap.nl) en dan komt het goed. Wil je wel meedoen maar heb je geen tijd om nog iets te maken, een kaartje mag ook! Dan kun je je aanmelden via de link hierboven, op de website van Write for Lyme. Mijn zolder loopt vol, mijn hart loopt over (trots jongen, elke editie weer stiktrots op de inzet van iedereen die zich heeft aangemeld) maar uit de hand loopt het nooit! 😀 Totale controle, althans….het komt allemaal goed!

Dan de goodies, die moeten we nog verdelen! Alle namen van deelnemende swappers aan de Instaswap en Kidsswap zijn bij inschrijving automatisch op een lijst gekomen….met een nummer ervoor. Chantal heeft dit keer de winnende nummers gekozen (zij heeft géén zicht op de lijst) , Sandra heeft de kids getrokken die wat gewonnen hebben en ik heb zojuist de nummers bij de namen geplakt en zie hier……de winnaars zijn bekend!

LET OP: in tegenstelling tot vorige keren moet je nu wél zelf wat doen! Staat je naam erop en heb je dus wat gewonnen dan mag je zelf contact opnemen met de sponsor. Andersom mag natuurlijk ook, de sponsor mag ook een berichtje bij de winnaar achterlaten. Jullie redden het onderling wel toch? Zo blijven de lijnen korter en hoeven wij er niet tussen te zitten als doorgeefluik zeg maar ;).

Enenen? Sta je erbij?

Baggingaround –          Canvas tas

–          Canvas tas

–          Canvas tas

-@aaliyahmggn

– Linkse35

– mrs.vanzanden

Studiomaas –          pakketje met 3 stempels – Silviezzz
Macielwebshop –          Kroon van eigen label – Jaiden Sardjoe – Linda_honebeek
Mijksje_illustrations –          kaartsetjes twv €10,99

–          kaartsetjes twv €10,99

 

– AHoogland_

Bybehandmadekidsstuff

World_of_wouda –          Kadobon twv €25,- – saltandorange
Bybird.nl –          goodiebag t.w.v. ruim €20,-

–          goodiebag t.w.v. ruim €20,-

–          goodiebag t.w.v. ruim €20,-

– crea_essjoe

– Tinewoman

– at_mels

Littlelauren.nl –          Tof pakketje

–          Tof pakketje

– Rubiya Meurs

– v_smits

– rubiya_maltiti

Yourdailyteacup –          2 smaken losse thee naar keuze en een Tony’s reep! yessica_biemolt
Designwonderlab –          A4 poster ‘add some more ladidaa’

–          Set van 5 kerstkaarten

–          Notepad

 

-Anne-Mara Rozema

– Macyvdlinde

– louisekoudijs

-lifebyannemara

Gefeliciteerd allemaal! Alle sponsors natuurlijk weer enorm bedankt voor jullie deelname, jullie zijn een kersje op de taart voor een aantal swappers!

Jullie blijven natuurlijk wel nog allemaal even rondhangen op instagram om het verloop van de Secret Swap te volgen toch? Vinden wij fijn!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *