Home Instaswap De beloofde nieuwsbrief en hoe nu verder?

De beloofde nieuwsbrief en hoe nu verder?

Te laat, ik weet het! Ik had de verstuurde nieuwsbrief eigenlijk wat eerder online moeten zetten maar (en hier komt dan altijd de ‘smoes’ 😉 )…als je ons op Instagram volgt (daar waar het eigenlijk allemaal gebeurt) wéét je alles al. Ik zet ‘m toch nog even online zodat zij die ‘m niet hebben ontvangen ook nog even mee kunnen lezen:

NIEUWSBRIEF:

…hoera…hoera…hoera…..eigenlijk zouden we een feestje moeten vieren want, als ik me niet vergis, is het alweer 5 jaar geleden dat we dit voor het eerst deden! Lots has happened since then! Gelukkig schrijven we al heel lang niet meer alle namen op een blaadje en strepen we de gemaakte combinaties met potlood weg, en een dikke hoera voor het feit dat ik het allemaal niet meer alleen hoef te doen! Instaswap timmert aan de weg en heeft al een tijdje de status ‘Stichting’. Vrijwilligerswerk met het grote geheel tot doel zeg maar. Goed, daar ga ik geen nieuwsbrief mee vullen, dat kunnen jullie allemaal nalezen op de website.

Weet je het nog?

Sommige dingen moeten we gewoon elke keer herhalen. Wat voor de een gesneden koek is, is voor de ander nieuw en dus belangrijk dat het nog even gezegd wordt. Daar gaan we.

Weet:

  • Dat je je kunt inschrijven tot en met 16 september 2017 (gesloten dus)
  • Dat je tijdens het inschrijven even goed moet opletten op: – het invullen van je gegevens (spelfouten etc.) en of je het bevestigingsscherm ziet na aanmelding. Veel mensen ontvangen de bevestigingsmail zoals jullie wel al weten niet maar het zien van het bevestigingsscherm voldoet ook!
  • Dat je account openbaar móet zijn tot na plaatsing van je ontvangen swap
  • Dat je alleen mee kunt doen met een persoonlijk account of, als je met een zakelijk account mee wilt doen, dat je echt privébeelden moet plaatsen zodat je swapmaatje weet wie er achter het account schuil gaat
  • Dat het níet verplicht is een moodboard te maken maar dat het sommige mensen wel kan helpen
  • Dat je ook niet verplicht bent een joekel van een doos te vullen. Het gaat om het idee, om de aandacht en zorg. Groot is niet altijd leuker, met zorg gekozen details wél.
  • Dat je ook als je niet zo heel handig bent een leuke swap kunt samenstellen. Leuk inpakken kan iedereen en is vaak al het halve werk
  • Dat je als je buiten Nederland woont bereidt moet zijn om met iemand in het buitenland te swappen. We kunnen er nou eenmaal niet aan beginnen om op zichzelf staande swaps te organiseren in de verschillende landen om ons heen. Dit keer hebben we deelnemers uit o.a. Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Zweden en Libanon. Swappen met iemand in het buitenland betekent ook hogere verzendkosten, hou daar rekening mee!

Het goede doel – Lopen voor Lyme en…

…omdat het uiteindelijke event waaraan we willen deelnemen (lopen voor Lyme) pas in het voorjaar plaats zal vinden, vonden we dat we ook ons in wilden zetten voor Write for Lyme. Dat betekent dat we zo veel mogelijk mensen/swappers willen aansporen om een kaartje te sturen naar mensen die door hun ziekte (Lyme) aan bed gekluisterd zijn en daardoor enorm beperkt zijn in hun dagelijkse activiteiten én sociale bezigheden. Dat kan heel erg eenzaam zijn en daar willen wij natuurlijk niks van weten! Alle details over beide onderdelen krijgen jullie z.s.m.* Eerst maar eens de inschrijving sluiten en de adressen verdelen. Dat laatste zal ca. een week na sluiting gebeuren! (*inmiddels is write for lyme onze Secret swap, daarover hebben we al meer verteld op Instagram)

Tot slot: we zoeken zoals altijd nog adverteerders en sponsors voor op onze website! Adverteerders mogen mailen naar chantal@instaswap.nl en goodiesponsors naar sandra@instaswap.nl Zonder adverteerders kunnen we uiteindelijk niet, alle dingen die we willen doen voor de goede doelen kosten geld. Wil je ons steunen dan ben je van ganser harte welkom!

Hou ons Instagram account en de website in de gaten, alle informatie wordt daar steeds gedeeld!

Liefs,

Lynda

Dus tja, de nieuwsbrief brengt nu eigenlijk geen nieuws meer :).

fall edition

Wanneer krijg je je adres?

Veel mensen dachten misschien dat ze vandaag al de naam en het adres van hun swapmaatje zouden krijgen. Dát gaat niet lukken! :) We hebben even nodig om alle inschrijvingen te checken, accounts te screenen en aanpassingen in het systeem te maken. De namen en adressen van de kids van de kidsswap zullen ergens deze week handmatig gemaild worden door ons. De gegevens van de Instaswap worden door ons systeem, na controle, automatisch verwerkt (gekoppeld en gemaild). Op Instagram zal ik melden zodra die druk op de knop heeft plaatsgevonden, dan kun je je mail checken (ook spam) en ons evt mailen als je nog niks hebt ontvangen. Dus, to be continued…nog even geduld!

In de tussentijd wordt er ook al flink ingeschreven voor de Secret Swap en hebben we ook al de eerste reserveswappers op de lijst gezet. Wil je meer informatie over de Secret Swap dan kun je mailen naar info@instaswap.nl en wil je reserveswapper zijn dan ook graag een berichtje naar dit emailadres.

Wat kun jij doen in de tussentijd? Blijf alle foto’s die te maken hebben met de Instaswap taggen met #instaswap2017falledition of #kidsswap2017falledition zodat we er allemaal van mee kunnen genieten. Ook kun je op Pinterest ons inspiratieboard bekijken om alvast wat ideetjes op te doen!

We gaan nu écht weer bijna beginnen!

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

bron foto kaars: designbump.com
bron foto blaadjes: the sitting tree op Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *