Home Instaswap cross country swapping….update

cross country swapping….update

Hoeveel UP is er te daten? Heel veel! Nog steeds komt er swaps aan bij de ontvangers! Ik ben met je eens dat sommige er wel erg lang over hebben gedaan, denk dat die meteen een rondje Nederland hebben gedaan maar ze zijn er! Ook bij de kidsswap steeds meer blije gezichten gelukkig. Overbodig te zeggen misschien maar wij streven er dus naar IEDEREEN iets te laten ontvangen. Daar waar om welke reden dan ook gaten vallen heb ik een hele club reserveswappers achter de hand die gráág nog iets willen maken. Daarom zeg ik, geloof in “ons”…..hoe langer het duurt hoe meer je gaat twijfelen, dat snap ik wel maar we lossen ALLES op.

Pictures211

 

De kidsswap is zo ontzettend leuk! Ook al zijn er wat kinderen die langer moesten/moeten wachten dat gehoopt ze zijn er allemaal harstikke blij mee! Een jongentje uit Spanje stuurde zijn swapmaatje uit Nederland een heel de toffe swap met een geschreven briefje waarop hij vroeg of ze niet een keer langs wilde komen 😀 ….ik smelt dan hoor!

Pictures212en voor de “gewone” swappers, zie hier nog swaps die recentelijk zijn aangekomen! Er is altijd nog hoop ;). Heb je nog niks gekregen en heb je mij nog niet gemaild dan mag je dat natuurlijk doen (lyndahovens@home.nl). Ik hoop van ganser harte dat deze week alles op de plaats van bestemming aan zal komen. Los van de reserveswappers die al aan de slag zijn, zij krijgen natuurlijk wat extra tijd 😉 .

Openheid van zaken: deel ik dat wel of deel ik dat niet? Ik doe het beknopt wel om te laten zien dat het echt overmacht is, er gebeuren dingen waar ik helaas geen invloed op heb. Één swapper heb ik geschrapt, die doet dus niet meer mee, na herhaaldelijke verzoeken mijnerzijds geen enkele reactie. Een gesloten account en het negeren van mijn verzoeken hebben me doen besluiten haar uit te sluiten! Dat gat heb ik inmiddels gedicht hoor, mocht je nog op een swap wachten dan zou dat zomaar dit gat kunnen betreffen 😉 . Er wordt echt aan gewerkt.

Er zijn ook veel mensen op vakantie dus die zijn slecht te bereiken en daarom duurt een antwoord van hun kant soms wat langer, dat snap ik. Heb je mij gemaild en heb ik je geantwoord dat ik ga mailen dan hoor je automatisch weer van me als ik wat weet. Enkele dagen terug kon ik ineens niet meer mailen! Bleek dat mn provider dacht dat ik een spammer was! Zoveel mailtjes gaan er achterelkaar uit! Het zijn hele korte mailtjes dus dat gaat met een tempo…..anyway…back on track en druk mailende.

Voor de mensen die nog NIET hebben verstuurd……wil je dit SVP ZSM doen? Ik heb vooraf aangegeven dat het niet erg is als het wat later gestuurd zou worden maar dat je me dan even moest mailen zodat niemand ongerust zou worden. Ik kan alleen onrust voorkomen als ik juist geinformeerd wordt :) .

Overall….instaswap is een feestje, het is opgezet als een positief event en zo wordt het voor het grootste deel ook ervaren! Ik zeg JIPPIE! Ik moet alleen de baas van PostNL eens aan z’n jasje trekken, dat hij mij eens e.e.a. uitlegt ;).

Instaswap-vinger-50pixels

 

PS: voor alle secretswappers, ze zijn allemaal goed aangekomen en met enorme blijdschap ontvangen! Missie geslaagd, dank namens de ontvanger, dankdankdank voor deze boost!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *