Home Instaswap Cadeautjes!

Cadeautjes!

Laten we het gewoon maar doen, laten we erop vertrouwen dat wat er mis is gegaan gewoon ook weer goedkomt. Dat gebeurde nog elke keer dus waarom dit keer niet! 🙂 Laten we daarom gewoon dat kleine leuke extraatje er maar gewoon ingooien, we gaan de winnaars van de goodiesponsors bekend maken!

In het kort:  je kon hier, hier, hier, én hier lezen wie onze sponsors zijn én wat ze zomaar willen geven aan één (soms twee) van jullie! Iedereen die meedeed dingt automatisch mee, dus daar hoefde je niks extra’s voor te doen. Sandra en Chantal stuurden me weer een aantal nummers (jullie hebben allemaal een nummer op de inschrijflijst) en ik zocht daar weer de namen bij. (Geen nood, de mensen die de afgelopen weken op de zwarte lijst zijn geplaatst dingen dus níet mee 😉 #justsaying)

Wie krijgt er een extra cadeautje? Mocht jij het zijn dan mag je zélf contact opnemen met de sponsor en de sponsor mag natuurlijk ook gewoon contact met jou opnemen! Klaar? Komt ie:

 

By Bird @Bybird.nl   3x nieuwe kaartenset van by bird t.w.v. 17,55 per set.
  1. zomerkind
  2.  roosjeroosswapt
  3. jenzwaans
’t meisje van papier @tmeisjevanpapier   1x envelop vol inpakleuks liekevv24
         
Mijksje @Mijksje_illustrations   2x 1 poster A4 1.phineke87

2.jessica_mens_stamping2gether

World of wouda @World_of_wouda   een kadobon van €25,- debbyrongen
Hipp Haarmode @hipp_haarmode_en_visagie   2 pakketjes voor haar 1.oelewappert

2.liekevdbergh

Gefeliciteerd allemaal! Via hun account kun je dus met de sponsor in contact komen, geef een gil en ze zullen het meteen naar je versturen!

Nog een andere update, iets minder feestelijk maar wel goed nieuws. Weten jullie nog dat we meededen aan Lopen voor Lyme? (lees hier en hier) Iris is dus as we speak in behandeling in Duitsland! Het ging écht heel slecht met haar dus ze heeft een moeilijke beslissing moeten nemen, je leest er alles over op haar Facebookpagina! Wij wensen haar natuurlijk van ganser harte succes, sterkte en beterschap! We duimen dikke duimen dat de behandeling aanslaat en ze eindelijk weer kan gaan leven!

Tot slot, wie dus nog géén swap heeft ontvangen én geen contact met mij heeft gehad….mail naar info@instaswap.nl!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

 

headerfoto: glorioussweets.com

One thought on “Cadeautjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *