Home Instaswap Bloggers over Instaswap

Bloggers over Instaswap

Good news travels fast…en dat blijkt ook deze editie weer uit de leuke blogs die er geschreven zijn over de Instaswap. Ik dacht dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden om ze te lezen dus ik heb de links die bij mij bekend zijn voor je op een rijtje gezet. Zet een kop thee/koffie en misschien heb je uit je swap nog wat lekkers liggen 😉 ….veel leesplezier!

chocoladereep_28

 

http://homestyledbychar.com/2015/11/02/instaswap-wat-is-dat-toch-op-instagram/

http://www.teamconfetti.nl/instaswap-inboxing-wat-zit-er-in-mijn-instaswap-postpakketje

http://www.teamconfetti.nl/5-x-free-printables-voor-instaswap

http://lievehart.nl/2015/11/instaswap-2015-fall-edition-en-winactie/

http://mooi-makers.nl/2015/11/09/instaswap/

 

Mocht jij ergens ook een artikel hebben geschreven over Instaswap dan mag je me de link natuurlijk ook mailen! Vinden wij leuk!

Inmiddels zijn er heul veel swaps gewoon zoals het hoort op de plaats van bestemming aangekomen. Een enkele swap is door omstandigheden vertraagd maar als ik daarvan op de hoogte was dan weet de ontvanger dat ook. De swaps die er nog niet zijn en wel zijn verstuurd….daar wachten we nog op tot aan het einde van de week (ook daar zijn de ontvangers to be van op de hoogte ). Mochten er dan nog mensen zijn die nog niks hebben ontvangen komt de club Reserveswappers in aktie!  Met het verdelen van de sponsorgoodies wil ik volgende week beginnen!

De lijst voor aanvraag van budget voor het goede doel komt er zsm aan en duim met me mee dat ik jullie nogmaals uit ga dagen voor een Secretswap! (ook daar wordt nog aan gewerkt en ALS het lukt….ben ik UBERhappy). Tot zover….fijne dag!

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

foto’s door Mooi Makers en Team Confetti

 

One thought on “Bloggers over Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *