Home Instaswap Armbandjes te koop!

Armbandjes te koop!

Je besteld er 120 en krijgt er 42…..da’s toch logisch? Zo verging het mij met het bestellen van de onderdelen voor het kindnessarmbandje. Het wachten is dus op de nalevering, dan als een malle knopen en….verkopen! Ik geef een gil als het zover is.

armbandje kindness instaswap

*** de verkoop is dus nog niet gestart***

De armbandjes zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. Er is maar één tekst namelijk Kindness (dat is wel zo’n beetje het sleutelwoord inmiddels). Het armbandje kost slechts 3,75 euro en zoals gezegd gaat de complete opbrengst naar het goede doel (link). Als je het armbandje bij mij (link) besteld dan krijg je van mij de betaalgegevens van de stichting. Lees de instructies goed zodat we precies weten wie er betaald heeft en waar het armbandje dus naartoe gestuurd kan worden. Vermeldt in je mail duidelijk je naam en adresgegevens én de kleur naar keuze (als die onverhoopt uitverkocht zou zijn mail ik je). Zodra de betaling bij de stichting binnen is komt het armbandje naar je toe. Zo simpel is het!

Tel je even mee? 120* armbandjes a 3,75 euro……..dat zou 450** euro voor de stichting kunnen zijn! Wie maakt me (binnenkort)los?

Instaswap-vinger-50pixels

*119 want 1 gaat er natuurlijk om mijn eigen arm
**446,75 euro dus, zie * 🙂

armbandje

NOTE: bij grote belangstelling kan ik altijd bijbestellen maar zal er dus een levertijd ontstaan. Verkoop gaat in dat geval op basis van pre-order.

4 thoughts on “Armbandjes te koop!

  1. Pingback: Sponsorparade deel I > Instaswap

  2. Hoi Lynda! Super leuk die armbandjes, en al helemaal dat de opbrengst naar een goed doel gaat. Mijn vraag is vanaf wanneer je ze kan bestellen en welke kleuren er zijn? Groetjesss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *