Home Instaswap Armbandjes te koop!

Armbandjes te koop!

Hopsakeetje! De eerste 120 armbandjes zijn klaar voor de verkoop dus ik zeg, roept u maar!

Via het contactformulier hier op de website kun je ze bestellen. Vergeet je adres er niet bij te vermelden. Je kunt kiezen uit de kleuren Pale Blush, White, Almondine, Black, Stormy weather, Peach bud en Blue (van rechts naar links op de foto). Omdat ik geen onbeperkte voorraad heb van elke kleur vraag ik je vriendelijk ook een tweede keus erbij te zetten, het kan misschien voorkomen dat je favoriete kleur er niet meer is.

kindness armbandjes

Ik verwacht binnen nu en twee weken de nieuwe levering dus als ze nu op zijn hoop ik dat je het niet erg vindt om even te wachten. Bestellen kan dan natuurlijk gewoon alleen worden ze pas geleverd als de spulletjes weer voorhanden zijn.

Voor de betaling krijg je van mij een mailtje met alle gegevens en let even op svp: in dat mailtje krijg je van mij een cijfer. Dat cijfer correspondeert met je naam op mijn lijst. Ik deel een document in een soort cloud met de Stichting Early Birds fotografie en daarin zet ik de cijfers en zij vinken af wie er betaald heeft. Zo weet ik aan wie ik het armbandje kan versturen en komt het geld meteen daar waar het zijn moet. Hoe handig zijn wij!

Dus…..denk aan je adres, vermeldt het aantal en de kleur(en) en wacht mijn mailtje af. Zo simpel is het!

De armbandjes kosten slechts 3,75 per stuk en de totale opbrengst gaat naar de stichting( vandaar dat je rechtstreeks aan hen kunt overmaken. Alle materialen zijn gedoneerd door ondergetekende en de eerste 120 zendingen worden voorzien van een postzegel door sponsor ShowHome.nl. (superblij te kunnen melden dat ook de postzegels voor de tweede zending van 120 toegezegd is door een sponsor, daarover later meer!)

Instaswap-vinger-50pixels

5 thoughts on “Armbandjes te koop!

  1. Pingback: Bijpraten en sponsorparade deel IV > Instaswap

  2. Pingback: All over the place > Instaswap

  3. Pingback: Handig én leuk om te weten… > Instaswap

  4. Pingback: Swap stress? > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *