Home Instaswap All over the place

All over the place

Zouden er nog mensen op instagram zijn die nog nooit van Instaswap gehoord hebben? πŸ˜‰ Dat is natuurlijk niet om te pochen maar als ik zo zie wat er allemaal gedaan wordt om mensen te laten weten dat het bestaat dan maakt me dat best heel blij! (ik wilde eigenlijk zeggen HEUL blij maar ik moet het natuurlijk in ABN doen, heel Nederland …en best een eind daarbuiten, leest mee. Google translate is al niet zo’n goede vertaler πŸ˜‰ ).

Ik had al wat links van blogposten die over de Instaswap gaan opgeslagen voor “je weet niet wanneer”….en toen ik vandaag de foto tegenkwam van een dame die zich (dubbel πŸ™‚ ) inschreef bij de Instaswap en maar alvast begonnen is met de basis van haar swap …….bedacht ik me dat nu een leuk moment zou zijn om al eens een beeld te schetsen van wat er zoal speelt.

Pictures1151

 

Als je meer van dit soort grappige en mooie dingen wilt zien of delen, gebruik dan #instaswap2015springedition . Er staan met deze hashtag al meer dan 400 foto’s mbt onze Swap. Tof toch? En dan te bedenken dat we nog twee weken inschrijving voor de boeg hebben ;).

De bloggers die ook aktief zijn op Instagram dragen ook hun steentje bij, kijk maar:

Evi van Rue-No plaatste een blogΒ over de Instaswap, Chris van Pure by Me ( de Chris die me geholpen heeft met het magazine) deed dat ook…soort van, het gaat eigenlijk over de Blogswap waar zij ook aan meedoet en die a.s. vrijdag verzonden zal worden. Verie benaderde mij een hele tijd geleden al met de vraag of ze een blogpost aan de Instaswap mocht wijden. Jullie kennen het antwoord wel denk ik? πŸ™‚

Da’s toch hartverwarmend allemaal? Al die enthousiaste mensen die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het succes van onze Swap. Da’s mooi, *gooitABNoverboord*….HEUL mooi!

Wat ook mooi is is het aantal bestellingen dat ik heb mogen ontvangen. Er zijn nu nog maar 20 armbandjes over! Zoals gezegd komen er meer maar daar moet ik even op wachten! Bestel ze gewoon lekker, handelen we de hele administratieve rompslomp af en ik zorg dat het armbandje naar je toe komt zodra de nieuwe levering onderdeeltjes er weer is! Als alles verkocht wordt, en we de advertentieopbrengsten daarbij optellen……komen we op een FANTASTISCH bedrag voor ons goede doel! Een kippenvelbedrag……meer zeg ik niet…..dat wordt de showstopper zeg maar πŸ˜› .

Anyway, alles wat je maar met de wereld deelt over de Instaswap, let me know dan deel ik het hier weer! Β Zo heeft iedereen er maximaal plezier van en komen we de tijd tot het sluiten van de inschrijving wel door!

Instaswap-vinger-50pixels

One thought on “All over the place

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *