Home Instaswap Achter de instaswap schermen

Achter de instaswap schermen

Haaaaai! Ben ik weer. Ik bedacht me ineens dat natuurlijk niet iedereen die meedoet met de instaswap mij ook volgt op instagram. Dat hoeft natuurlijk ook niet maar dan moet ik wel zorgen dat alle informatie ook hier op de website up to date blijft. Wat heb ik nog gedeeld op Instagram? Vooral dat de accounts OPENBAAR moeten zijn! 🙂 Ik heb inmiddels weer heel wat mensen gemaild met het verzoek dat asap te regelen en ik vraag je dan ook: heb je mij gemaild, kijk even naar het account af en toe, dan hoef ik niet weer iedereen terug te mailen. Ik heb ook wat mensen op IG getagd, ik kan alleen maar hopen dat ze het doen. Ik zie mezelf bij een volgende swap niet alle 1500(?) inschrijvingen stuk voor stuk controleren namelijk.

Dan zijn er al mensen druk bezig en wat is dat léuk om weer te zien! Blijf die #instaswap2015springedition of #kidsswap gebruiken zodat we allemaal een leuk overzicht kunnen bekijken als we daar zin in hebben.

instaswapOok zie je her en der al leuke moodboards verschijnen. Dat hoeft niet persé maar het kan een extra hulpje zijn voor je swapmaatje. Als je denkt dat je swapmaatje geen duidelijk beeld krijgt van wie je bent door je foto’s tot nu toe dan is dit een geweldige oplossing.

Mocht je het dan nog niet weten, je hebt nog even tijd dus geen nood, dan hebben we ook nog de inspiratieborden op Pinterest

swap inspiratie

 

We hebben inmiddels twee leuke gevulde borden, eentje voor de Instaswap en natuurlijk ook eentje voor de Kidsswap. Daar wordt dagelijks door medeswappers allerlei leuks op gepind dus blijf ze gewoon in de gaten houden.

Happy Swapping…en Pasen natuurlijk 🙂 .

Instaswap-vinger-50pixels

 

ps: als je nog op zoek bent naar leuke materialen om te gebruiken, vergeet dan niet even bij de adverteerders te neuzen! Hier én hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *