Home Instaswap 9 april – nog 9 dagen tot aan verzending en op de valreep…

9 april – nog 9 dagen tot aan verzending en op de valreep…

Zo lijkt het nog een eeuwigheid totdat je je pakketjes/envelop mag versturen en zo heb je ineens nog maar 9 dagen te gaan!  😯

Aan de mailtjes die ik krijg te zien stijgt de opwinding. Adressen worden opnieuw opgevraagd en voor de zekerheid wordt er nog e.e.a. gecheckt, jullie hebben het prima voor elkaar! De #instaswap2016springedition is de 2000 tags gepasseerd, daar stralen de leukste cadeautjes en dhz resultaten je tegemoet! Fijnigheid alom! Voor we straks met z’n allen compleet gefocust zijn op de brievenbus :mrgreen: wil ik nog even een paar dingen onder de aandacht brengen.

  1. vergeet niet nog snel even een Whimsical Bracelet te bestellen. Hier kun je dat doen en misschien zelfs nog eentje extra voor een jarige vriendin, zus/ swapmaatje of voor Moederdag? Weet dat van elke armband 4 euro naar ons goede doel gaan! Je kunt kiezen uit zilverkleur en goudkleur

 

 

Afbeeldingen28

2. Er zijn ook nog seedpockets, ik weet zeker dat je moeder dat ook superleuk zou vinden om voor Moederdag te krijgen dus als je er geen voor je swapmaatje (meer) wilt bestellen dan denk eens aan je moedertje! Ook de seedpockets worden verkocht voor ons goede doel.

 

seedpocket

Dit keer is ons goede doel de Stichting Kinderen van de Voedselbank (had ik dat al eens gezegd? 😉 ). Vorige jaar december hadden we een extra actie voor de Voedselbank Roermond, weten jullie dat nog? Op 30 december hebben we daar bijna 150 toffe swappakketten van jullie uitgedeeld aan mensen die daar hun voedselpakket mochten ophalen. Ik hoorde de afgelopen week dat één van jullie nog steeds contact heeft met de mensen die haar pakketje in ontvangst mochten nemen! Hoe COOL is dat?!?!?!?! Supergaaf, echt heel bijzonder! Je ziet, we kunnen écht een verschil maken. Die paar euro voor een armbandje of seedpocket zijn dus absoluut een goede investering! *doethaarbestjeteovertuigen*  :mrgreen: , zet die eindspurt gerust in, de dames zijn er klaar voor om jullie bestellingen aan te nemen en te versturen! (je doet er verstandig aan erbij te vermelden als het nog voor je swapmaatje is en dus snel verstuurd moet worden 😉 ).

Dan……zat ik de afgelopen week in de kapperstoel zoals jullie misschien wel gezien hebben op mijn instagramfeed :). Ik raakte aan de praat met Juul, de kapster die de uitdaging aanging om krullen in mijn stijle haar te maken, en werd meteen enthousiast. Juul heeft vorig jaar zomer pas haar opleiding afgerond en is nú al genomineerd voor de Coiffure Consumer Award 2016! Heb je dan talent of wat?!!!! Supertof Juul, chapeau en omdat het kan wil ik je hierbij ALLE succes wensen en heb ik in elk geval al met alle mobiele telefoons en mijn laptop gestemd op foto nummer 20!

Wat schieten jullie swappers daar nou mee op? Uhm….de salon waar Juul werkt vond het verhaal over onze instaswap zó leuk dat ze er meteen drie toffe pakketten werden gemaakt. Of ik die meteen mee wilde nemen voor jullie! Echt niet :D……ik wil ze wél hier laten zien! Drie pakketten die als goodies verloot zullen worden samen met alle andere goodies die al eerder voorbij kwamen.

2016-04-09

Dus dames (en heren, want mocht er een heer winnen gaat er natuurlijk een herenpakket zijn kant op), jullie maken allemaal kans op één van deze pakketten. Er is een compleet haarpakket, een verzorgingspakket en een beautypakket! Heerlijk tutten is daarmee “verplicht”. Normaal gesproken zet ik hier dan de link van de sponsor, in dit geval sta ik mezelf toe het eens anders te doen! #omdathetkan. Je kunt namelijk kans maken op superleuke prijzen als je óók nog even “onze”Juul wilt gaan stemmen! Dat doe je HIER en je kiest dan voor foto 20! Een jonge meid met heel veel talent verdient een flinke steun in de rug #mijnmening! Voor jou een klik en een klik (bevestigen) en voor haar een stapje dichterbij een Award! Taart in Tienray als ze wint, zeker weten!  😆

 

Je bent weer bij en je hebt weer wat te “klikken”! Doen hoor….voor jezelf (goodies), voor hen (kinderen van de voedselbank) voor haar (ambitieuze jeugd móeten we stimuleren)….en voor mij (ik vraag niet veel)!

*tiktak* mensen….tik-tak!!!!

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *