Home Instaswap 6 maart, update Instaswap so far – ja hoor, we leven nog …

6 maart, update Instaswap so far – ja hoor, we leven nog …

:mrgreen:

Als een malle….als.een.malle! Vanaf het moment dat we de inschrijving geopend hebben tot pak ‘m beet donderdagavond was het een lawine aan inschrijvingen en mailtjes! Overweldigend gewoon, onze groepsapp stond roodgloeiend! Mike (de technische helpdesk van onze stichting zeg maar) heeft flink aan moeten poten om uiteindelijk toch (als het goed is ) iedereen te mailen die uiteindelijk toch nog met vraagtekens bleef zitten. DANKJULLIEWEL voor wederom jullie enthousiasme!

swapblog

Vraagtekens omtrent de inschrijving bedoel ik dan he :-) . Want zoals jullie inmiddels wel weten en zoals ik dat ook in mijn blog van 2 maart al zei, we hadden een “dingetje” (say DING) met de automatisch te versturen bevestigingen. Het lijkt een conflict te zijn met hotmail/live/etc. accounts. De online uhm…dingen zeg maar van outlook. (Mike…hellup, zoiets was het toch? ). Ook schijnen er nog steeds mensen geen nieuwsbrief te krijgen die zich wel hebben ingeschreven, zelfde verhaal. We nemen dit mee in ons actieplan voor de volgende editie (we blijven leren en bijschaven waar mogelijk) maar voor nu moeten we het gewoon blijven communiceren. Mocht je ergens tegen een probleem aanlopen en mocht het nergens in de blogposten terug te vinden zijn dan mail gerust! Mail dan s.v.p. naar info@instaswap.nl.

Dat gezegd hebbende (belangrijkste dingen eerst) wil ik jullie meenemen naar de zaken achter de schermen. What’s going on? Best veel 😀 . Zoals je misschien op mijn IG-account al gezien hebt zijn de eerste twee stempels van de Pre Swap Give Away vergeven! Daarmee blijven er nog 3, een goodiebag én een workshop voor 8 personen over. Dit allemaal gaat er de komende dagen ergens nog uit. Hoef je niks voor te doen, we pikken willekeurig de namen uit de lijst van inschrijvers. We hebben je adres al dus als je gewonnen hebt komt het vanzelf naar je toe. Zo simpel kan het zijn.

Dan, onze merchandise voor het goede doel. Dáár kwam nog een leuke bijkomstigheid tevoorschijn afgelopen vrijdag! Je bestelt namelijk een zakje van 6,50 (incl. verzenden) en je krijgt een seedpocket van 8,50! Wat krijg je dan?

seedpocket

Lente in een zakje, jij of de ontvanger zaait en je kunt later een geweldig veldboeket oogsten.

Een boeket in een zakje, verpakt in een crème/witte envelop geprint op 300 gr. Conqueror papier waar een klein zakje met biologisch bermbloemenzaad inzit. Het geheel is 10 x 14 cm groot. Een Pocketbouquet! Superleuk om cadeau te geven ….en dus ook om bijvoorbeeld bij te sluiten bij je swappakketje!

Maartje van den Noort ontwierp en maakte dit in samenwerking met Vlinder & Vogel. Twee namen die heel bekend zijn in de design en bloemenwereld!  Je kunt deze originele boeketten bestellen via de website van World of Wouda! Zij handelt alles keurig voor ons af én betaalt voor jou de verzendkosten #sharesomekindness.

*scrolltnaarboven* …best een lap al he  :roll: .

Toch wil ik nog even doortikken want zo hebben we daar de adverteerders en de goodiesponsors. Ook daar stroomt het al lekker binnen en als ik me niet vergis zijn de plaatsen voor de adverteerders bijna allemaal vergeven dus wil je nog dan is vaart maken mijn advies (75 euro incl. btw en alles gaat naar de Kinderen van de Voedselbank). De goodiesponsors vormen ook al een behoorlijk lijstje en die zal ik aankomende week ook in verschillende blogs aan je voorstellen zodat je je al kunt vergapen aan al die fijnigheid die misschien zomaar naar jou gestuurd zal worden. Als je meedoet met de Instaswap doe je namelijk automatisch mee in de verloting van al dat moois. Na afloop van de swap worden al die goodies willekeurig verdeelt. We hebben al goodies voor volwassenen én voor kids dus ook bij de kidsswap zijn er straks wat extraatjes te verdelen.

swapblog1

Dan ben je voor nu weer helemaal bij! WHOOPS, niet helemaal….die stormloop van eerder deze week is namelijk stilgevallen. Nou, niet helemaal stil natuurlijk maar een stuk rustiger is het wel. Dat is natuurlijk géén probleem want dat betekent voor de twijfelaars dat er nog steeds plaats is om mee te doen met deze editie. We gaan tot 2000 aanmeldingen en daar sluiten we, ook als dat dus eerder blijkt te zijn dan 13 maart. Ik gok dat er nog ruimte is voor een swapper of…….350? (natte vinger werk hoor) maar je weet, als het snel gaat…..gaat het SNEL, zorg dus dat we je geen NEE hoeven te verkopen.

Resumé:

Goodiesponsors mogen mailen naar sandra@instaswap.nl
adverteerders mogen mailen naar chantal@instaswap.nl
wil jij mij persoonlijk wat vragen dan mag dat via lynda@instaswap.nl
algemene vragen mogen naar info@instaswap.nl

Er zal deze editie nog één keer een nieuwsbrief verzonden worden, wil je als bedrijf daarin staan (2700+ adressen) dan mag je me mailen. Praten we er samen even over ;).

U volgt het nog? Mooi, fijne zondag dan!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

 

ps: de inspiratiefoto’s tussendoor kun je allemaal terugvinden op het Pinterestbord Instaswap Inspiratie ( er is ook een bord voor inspiratie voor de kidsswap)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *