Home Instaswap 3 april – achter de schermen

3 april – achter de schermen

Het líjkt misschien stil, dat is het niet! Ik zie nu dat de laatste update van dinsdag is en dát is voor mijn doen best lang geleden ja, maar daardoor heb ik nu wel lekker veel te vertellen. Ik praat jullie even bij, achter de schermen in vogelvlucht zegt maar. Dingen van huishoudelijke aard:

 • Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die géén mail hebben ontvangen met het adres van een swapmaatje. Gelukkig slaan ze nu aan het mailen maar mocht je nog niks hebben ontvangen (wat niet zou moeten kunnen want de mailtjes zijn een week of wat geleden al verstuurd) kijk dan vooral ook in je spam- en reclamebox. Mocht je daar ook niks aantreffen dan moet je me even mailen. Wacht niet gewoon af,  heb je het mailtje nog niet gekregen dan komt er van ons uit ook niks meer, tenzij je dus mailt.
 • Er komt zo nu en dan een afmelding, de een om een compleet begrijpelijk reden en de ander om een (voor mijn gevoel) onvriendelijke reden. Ik vind het allemaal prima, ik maak gewoon een nieuwe koppeling alleen, als wij vinden dat je je dit keer op een…..laten we zeggen onfatsoenlijke reden hebt afgemeld je dus gewoon op de ‘zwarte lijst’ komt! Mag ik dat doen? Jazeker mag ik dat doen! Even heel duidelijk, de instaswap is groot (sommigen vinden té groot….) en dus moeten de voorwaarden duidelijk zijn en ook nageleefd worden. Dat om het voor de grootste groep zo leuk mogelijk te laten verlopen. Leuk, daar is het ons om te doen. Er zijn mensen die de clou achter de Instaswap , #sharesomekindness , niet begrepen hebben. Vergis je niet, daar staan wij voor en IK (ik zei de gek) als bedenken van dit hele event behoud me het recht voor op te staan voor hen die het wél begrepen hebben! Dat er mensen zij die dan vinden dat ik me ergens mee bemoei… 🙄 die me een onbeschoft mailtje sturen en beledigd alles dichtgooien (account en email) deert me NIET. En door! Mijn  taak is voor hen die het wél leuk vinden en begrijpen  te doen wat ik kan!  Moet ik daarom de voorwaarden aanscherpen? Zou best willen maar het zal niet werken want neem het feit dat ik al tigjoen keer geroepen heb dat je account openbaar moet zijn. :mrgreen: , not working 😉 . Ik kan ook niks verplichten want dan zouden we elke aanmelding moeten gaan controleren als ‘ie binnenkomt en met 1700+ aanmeldingen is dat onbegonnen werk. Dus dat :).

Dat zijn eigenlijk de twee belangrijkste huishoudelijke mededelingen. Horen dat soort “negatieve” dingen (zoals het laatste stukje ) hier thuis? Eigenlijk niet maar ik vind dat iedereen mag weten dat de zaken die spelen gezien en gehoord worden en dat we er ook zeker wat aan proberen te doen. We zien natuurlijk ook dat er her en der op instagram mopperposts verschijnen over dingen waar men het niet mee eens is of waarvan zij vinden dat het anders zou moeten. 🙂 De hele insteek in POSITIEF, je mag dat soort dingen natuurlijk wel plaatsen (hee, het is jouw account) maar je bereikt er meer mee door ons gewoon te mailen :).

Enough said! Happiness:

instaswap, atelier bonita loka

 

Atelier Bonita Loka    “gooide” nog een wolpakket bij ons naar binnen! Een superleuke te winnen goodie voor een crea-bea dus!

Volgens Sandra waren ze dat? Heeft zij gelijk? 🙂 Wil je nog meedoen als goodiesponsor dan mag je haar ongelijk geven en haar mailen, sandra@instaswap.nl.

Dan…..*drumroll*…zijn ook de eerste pakketten voor de actie voor de Kinderen van de Voedselbank gearriveerd!! Ik ga ze je laten zien maar…..denk nou niet dat als je geen groot pakket kunt sturen dat je ons niet kunt helpen! Je kunt altijd een steentje bijdragen door bijvoorbeeld voor jezelf of je swapmaatje een kleinigheidje te bestellen. Dat kan die supertoffe seedpocket zijn of dat mooie armbandje Doen hoor, je maakt er jezelf/swapmaatje blij mee maar zeer zeker ook de Kinderen van de Voedselbank want zij zijn dit keer het goede doel waar we ons voor inzetten. Voor al die verjaardagsboxen  (o.a.)  die door die stichting gemaakt worden zodat de kinderen ook kunnen trakteren én een feestje kunnen geven! Voor ons dingen die zó vanzelfsprekend zijn, voor hen dus niet……

instaswap, kinderen van de voedselbank

Van  “Droomkleuren” , Inpakken en Uitdelen, Natuurdrogist Vera Beauty & Health en Heel veel Feest staan er al pakketten hier op zolder! Ik heb ze natuurlijk allemaal geopend en er een unboxing-video van gemaakt voor in onze groepsapp(bestuur) en we zagen héél veel leuks! Voor grote meiden, kleine grietjes, stoere jongens en superheldmeiden. Blijf ze ons sturen, we nemen ze allemaal mee als we het eindbedrag van onze actie gaan overhandigen (bus regelen is geen probleem dus spaar ons vooral niet   :mrgreen:). Mogen we en tip geven? De jongens in de leeftijd van zeg 10 tm 17 is best een uitdaging merken we. Mocht je een briljante bijdrage hebben dan mail me! Stuur gewoon al je mails (vragen en/of opmerkingen) naar lynda@instaswap.nl en we’ll work it out!

Dan, jullie! Op mijn instagramaccount noem ik deze collage’s altijd “meanwhile on your tables”. Want ondertussen gaat het hárd! Er zijn al mensen die klaar zijn én natuurlijk zijn er mensen (ik kan er zo minstens drie noemen 🙄 ) die nog moeten beginnen! Allemaal goed natuurlijk, we versturen op 18 april. Om dit lange verhaal mee af te sluiten weer zo’n ontzettend leuke collage!

instaswap

Jullie blijven lekker die #instawap2016springedition en #kidsswap2016springedition gebruiken dus ik kan meekijken! Voor hen die nog niet zijn begonnen een tip….get inspired! (….and things going 😉 )

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

ps: in de header zie je een kaartje dat nu al naar een swapmaatje verstuurd is! Superleuk en ontzettend “voorpretverhogend” zeg maar.

3 thoughts on “3 april – achter de schermen

 1. Hoi Lynda,

  Interessante post vandaag, en ik geef je helemaal gelijk wat betreft de regels en wat je doet met afzeggers.. is het niet een leuk idee om een item in bijv het blad vriendin te krijgen mbt de swap en de voedselbank? Lijkt mij best passen verder lees ik je posts heel graag en vind ik het superleuk mijn foto van mijn swap kado in ne collage te zien! Happy me.

  • Ha Debbie,
   er heeft al eens een stukje in de Flair gestaan (heel klein 😉 ), kijk maar eens bij Instaswap in de media op de website. Ik ben je met je eens dat het allemaal veel meer aandacht verdient 😉

 2. Ik vind het superleuk om mee te doen aan instaswap, alleen al de voorpret en het maken en bezig zijn voor je swapmaatje geeft al een blij gevoel.
  En ja het moet alleen maar positief zijn.

  Ik wil je in ieder geval bedanken voor dit prachtige initiatief.

  Groetjes Christien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *