Home Instaswap 29 maart – wat een fijne update!

29 maart – wat een fijne update!

Zomaar ineens kunnen er de leukste dingen ontstaan! Binnen no time hadden we gisteren een leuke kortingscode voor stickers van HipGemaakt te pakken én kunnen we onze Merchandise gewoon uitbreiden met superleuke armbandjes die door Marblesbymg gemaakt zullen worden!

Op mijn instagramaccount liet ik ze gisteren al even zien maar natuurlijk krijgen ze een plekje op de website want we zijn er héél blij mee!

Afbeeldingen28

“Whimsical” betekent zoiets als Sprookjesachtig/Fantasierijk/Speels en past dus eigenlijk perfect bij ons goede doel. Kinderen hóren veel fantasie te hebben en speels te zijn.  Kinderen die door omstandigheden het soms flink voor hun kiezen krijgen, zoals de Kinderen van de Voedselbank, verdienen een extra steuntje in de rug. Dat is waar we deze editie geld voor inzamelen zoals je weet. (lees alles over ons bezoek aan de stichting nog eens rustig na)

Je kunt ze bestellen bij Marblesbymg (rechtstreekse link), ze kosten 7,50 per stuk en van elk armbandje gaat meer dan de helft naar ons goede doel! Hoe cool! Een te gekke actie die zomaar ineens op Instagram ontstond. Wij zijn heel blij en best ook een beetje trots dat ondernemers als Marit zich met hun initiatieven bij ons willen aansluiten!

Hadden we eerst alleen de bloemenzaadjes, die natuurlijk ook supergaaf zijn…hebben we er nu gewoon een tof armbandje bij! Voordeel voor ons want zo kunnen nog meer mensen ons steunen….ook mensen zonder tuin ;).

 

Het hele verhaal ga ik later ook op de betreffende pagina hier op de website zetten maar ik wilde het toch éven vol onder jullie neus steken!  :mrgreen:

De stickersactie waar ik het eerder over had zie je hieronder! Doe er je voordeel mee!

2016-03-28 17.09.51

liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

2 thoughts on “29 maart – wat een fijne update!

  1. Pingback: 9 april – nog 9 dagen tot aan verzending en op de valreep… > Instaswap

  2. Pingback: 27 april 2016 – a good read > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *