Home Instaswap 28 maart – 3 weken voor verzending

28 maart – 3 weken voor verzending

Dit bericht geeft vooral mezelf rust….ik heb nog 3 weken voordat de verzenddatum daar is (18 april). :) Bij een rondgang langs de diverse swappers die hun foto’s tagden met #instaswap2016springedition zag ik dat er al wat swappers kláár zijn! Schrok me suf want had ik dan niet op zitten letten? Zou ik te laat komen voor m’n eigen verzenddatum? :roll:  Nee dus *ademtuit* (wie nog meer? ) we hebben nog drie weken!

In onze WhatsApp groep (bestuur) werd al opgemerkt dat het zo stil was in de groep, zou het dan allemaal lekker lopen? Natuurlijk loopt het :mrgreen: , laten we zeggen dat voor 98% alles loopt zoals bedacht en bedoeld. Daar is hard aan getrokken en voor gepland dus dat zien we nu terug in de vragenstroom. Ook vanzelfsprekend is het dat er altijd vragen blijven, dat hoort zo en is in zijn geheel niet erg! Vraag vooral! Daar waar mogelijk gaan we het voor je oplossen. Naamswijzigingen komen vanzelf bovendrijven, gesloten accounts worden op verzoek geopend, een moodboard wordt indien nodig gemaakt en geplaatst……

See? We hebben het soort van onder controle  :mrgreen: (wij hartje controle). Denk niet dat we achterover leunen want er blijven altijd dingen te doen. Zoals het verwelkomen van nieuwe goodiesponsors (ik zal morgen eens even kijken want volgens mij hebben we er toch weer een paar bij! ), het registreren van  nieuwe adverteerders, het ondertekenen van alle paperassen die nodig zijn om de bankrekening voor de stichting Up and Running te krijgen en ga zo maar door. Ik tik er een paar hieronder af!

Logo_instaswap_banner

Nieuwe Adverteerder Moes & Griet, ook bekend als Uashmama Benelux is er wéér bij! Voorgaande edities steeds als goodiesponsor maar dit keer kozen de dames voor een rol als adverteerder! (weet dat alle advertentie-opbrengsten ten goede komen aan het door ons gekozen goede doel . Dit keer de kinderen van de voedselbank ). Wie weet wordt je door het bezoeken van hun pagina’s nog geïnspireerd voor het maken/samenstellen van je swap.

happypaper_banner

Ook Happy Paper mochten we al eerder bij voorgaande edities verwelkomen en dat voelt best fijn. Natuurlijk zijn we heel erg blij met alle nieuwe aanmeldingen maar uit terugkerende hulptroepen blijkt toch wel dat er vertrouwen is in dat wat we doen.

PhotoGrid_1459156396686

De collage’s “ondertussen op jullie tafels” zorgen altijd voor de nodige opwinding en positieve vibes :). Logisch want er wordt heel veel inspiratie gedeeld maar ook gewoon leuke momenten de “community” in geslingerd! Lieve Kids van de Kidsswap, jullie tags blijven een beetje achter ;), dat vinden we jammer want we zijn zó benieuwd waar jullie mee bezig zijn! Jullie mogen jezelf ook laten zien hoor! 😉  Hup, die moeder achter de camera en taggen maar!

Dan nog een vraagje van huishoudelijke aard. We weten inmiddels wel dat er ook veel mensen met een webshop meedoen aan onze swap. Hartstikke leuk natuurlijk, iedereen is welkom maar mogen we jullie nog even op één dingetje wijzen? Jullie handelswaar is natuurlijk vanzelfsprekend aanwezig op jullie accounts maar waar zijn jullie? De persoon achter de webshop willen we zo graag ontmoeten. De mensen die aan de slag mogen voor een webshopeigenaar vinden het best lastig om aan de hand van alleen maar producten een persoonlijke noot toe te voegen aan hun swap…….en dát is toch juist wat we proberen te bereiken? :) Misschien was je je er niet zo van bewust, vandaar deze reminder! Heb je een webshop en doe je mee met onze instaswap, bekijk dan eens kritisch je eigen feed. Een persoonlijke post of een moodboard maakt het makkelijker én leuker ;).

Update over de seedpockets die we verkopen voor het goede doel? We zijn inmiddels halverwege onze voorraad dus als je er nog eentje zou willen toevoegen aan je swap of gewoon iemand een leuke veldboeketje willen geven …..zeg….omdat de lente begonnen is :D….HIER wijzen we je de weg en leggen we je uit hoe , wat en vooral waar.

Dus dat……en nog drie volle weken de tijd  😆 ! Veel plezier!

 

liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

PS: zoek je nóg meer inspiratie , weet dan dat we speciale Pinterestborden hebben waarop collega-swappers meepinnen zodat ze vól leuke ideetjes staan! Instaswap-inspiratie  en kidsswap-inspiratie 

Lijkt het je leuk om mee te pinnen dan laat me dat gerust weten, nodig ik je uit voor het betreffende bord. (denk aan je pinterestnaam)

 

bron header: Elsie Larson van a Beautiful Mess maakte deze stukken Grapefruitzeep met maanzaad. De afbeelding kun je vinden op ons pinterestbord en via die weg kom je ook bij de werkbeschrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *