Home Instaswap Instaswap 2017 Falledition – de aftrap!

Instaswap 2017 Falledition – de aftrap!

instaswap

Met iets minder bombarie dan voorgaande keren hebben we afgelopen vrijdag de inschrijvingen voor de Instaswap 2017 Falledition geopend. Niet dat wij minder enthousiast zijn maar we dachten het eens anders aan te pakken 😊. Normaliter overspoelen we je meteen vanaf dag 1 met heel veel informatie en we merken dat dat niet altijd even handig is. Veel wordt er niet gelezen en soms is het gewoon te veel ineens. Dus dit keer een andere aanpak. De inschrijving is dus geopend, mocht je dat gemist hebben, en je kunt je aanmelden tm 16 september a.s. Daarna gaan wij weer aan de slag met het ontdubbelen, accounts controleren (openbaar?) en mailen voor ontbrekende gegevens. Zodra dat klaar is krijgen jullie de adressen om mee aan de slag te gaan!

We versturen allemaal (zie uitleg elders op de website 😉) op 30 oktober!

milly pie

Adverteerders en sponsoren

Zoals elke editie hebben we ook dit keer weer ruimte voor adverteerders en sponsoren. Ook de uitleg hierover kun je op deze website vinden, hoe eerder je je als adv/sponsor opgeeft hoe sneller je op de website staat en hoe vaker je dus gezien zult worden 😊, dat je het weet. Als hoofdadverteerder hebben we nog steeds Milly Pie, zij hebben zich voor twee edities aan ons verbonden en zijn dus ook tijdens de herfst gewoon van de partij. Voor alle duidelijkheid, wil je meer informatie over, of je aanmelden als adverteerder dan mag je mailen naar chantal@instaswap.nl. Voor de goodiesponsors is Sandra het aanspreekpunt en zij is te bereiken via sandra@instaswap.nl. Alle overige vragen en/of opmerkingen mogen naar info@instaswap.nl

Goede doel! Lopen voor Lyme

Het goede doel van deze editie gaat ons eigenlijk twee edities bezighouden. De voorbereidingen zullen tijdens de falledition van start gaan en de uiteindelijke uitvoering zal in het voorjaar van 2018 plaatsvinden. Wat gaan we doen? We gaan iets actiefs doen en jij kunt meedoen!

We gaan lopen voor Lyme! Lisanne is een swapper die al een aantal keren enthousiast met ons meedeed. Zij is helaas lymepatiënt en is daardoor zeer beperkt in haar doen en laten. We hebben allemaal wel al eens gehoord van Lyme, gelezen over de vreselijke impact die dat op het leven van een lymepatiënt kan hebben. Ik heb even m’n huiswerk gedaan en wat informatie opgevraagd bij Berdien. Zij is een van de organisatoren van de Loop voor Lyme én zelf ook lymepatiënt. Zij kon me vertellen dat er jaarlijks ca. 1.2 miljoen tekenbeten geregistreerd worden. Volgens het RIVM komen er per jaar zo’n 25.000 nieuwe lymepatiënten bij en 1000-2500 mensen daarvan worden getroffen door chronische Lyme. Dit is uiteraard een schatting, een topje van de ijsberg want eer dat Lyme ook echt gediagnosticeerd wordt ben je helaas alweer een hele tijd verder. De cijfers zullen in werkelijkheid hoger uitvallen.

Wij zijn van plan om met een team mee te gaan lopen (en dus geld in te gaan zamelen) tijdens dat event. Alle details daarover zullen we later met je delen maar we willen je er nu al over na laten denken en uitdagen om met ons mee te lopen. Blijf ons volgen voor de updates hierover!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons ook op Instagram en/of Facebook.

Genoeg informatie voor nu, je hebt nog 11 dagen om je in te schrijven! (Let erop dat je: 1. Je gegevens correct invult, 2. Je het bevestigingsscherm ziet, mocht je dan geen bevestiging per mail krijgen weet je tóch dat de inschrijving gelukt is).

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

PS: wat vinden jullie van onze nieuwe banner? Speciaal voor ons gemaakt door Julie van Just Julie! Vrolijk en positief, wij houden daarvan ;), dankjewel Julie!

De foto boven deze blogpost vond ik op Merels Flow, alvast een leuk ideetje voor bij je swap toch? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *