Home Instaswap 2 maart……en net te laat voor de nieuwsbrief

2 maart……en net te laat voor de nieuwsbrief

..máár…ik heb nieuws! 💡  Goed nieuws voor iedereen die géén bevestiging per mail heeft ontvangen! (dat was me een dingetje zeg  :roll: )

Als je na inschrijving een bevestiging op je beeldscherm hebt gekregen ben je erbij! :mrgreen:

Dus…ook voor de mensen die zich gáán inschrijven (hurry 😉 ) het kan dus zijn dat je geen bevestiging per mail ontvangt maar dan is je aanmelding dus we bij ons binnen. Driewerf hoera dat we het zo op kunnen lossen want de lijst met “opzoekers” ging hard richting 300. 😉 We vinden het niet erg om hard te werken maar als we het zo op kunnen lossen…..ook goed!

Dus dat…..

Ook heb ik vandaag contact gehad met de Stichting Kinderen van de Voedselbank in Dodewaard. Zij zijn het goede doel dat we voor deze editie gekozen hebben. We zullen binnenkort bij hen op bezoek gaan om te bespreken waar behoefte aan is zodat we daar dan op in kunnen spelen. We gaan geen geld doneren maar goederen. Of dat toegangskaarten voor een pretpark zijn of schooltassen of of of….dat gaan we dus met de stichting samen bepalen.

instaswap goede doel

Voor dit goede doel verkopen we dus de seedpockets. Te bestellen bij World of Wouda. Koop een seedpocket om zelf te zaaien of om te versturen naar iemand die een bloemetje wel kan waarderen…..in zaadvorm ;). We zaaien en hopen ooit te oogsten. We kiezen dit keer voor de kinderen die het niet altijd even gemakkelijk hebben en niet zoveel leuke dingen kunnen doen als die van jou en mij. We zaaien zo kindness in de hoop ….en misschien wel met het vertrouwen…dat zij er in de toekomst van kunnen oogsten. En de mensen om hen heen natuurlijk ook.  Meer over dit goede doel zal ik de komende dagen ergens op de website zetten. Natuurlijk komen ook de opbrengsten van de advertenties op onze website ten goede van dit goede doel!

2 nieuwtjes in één klap, omdat ze niet meer in de nieuwsbrief van vanmiddag pasten.Volg je het nog een beetje allemaal? :)

Ik ga eens even een nieuwe tussenstand opvragen. Heb mezelf vandaag ook nog maar snel even ingeschreven voordat ik er niet meer bij zou passen :D. Hebben jullie trouwens in de nieuwsbrief onze nieuwste adverteerder gezien? Leenders & Gielen Adviseurs, en dan met name John…DANK! Onze manier van werken komt heel erg overeen, we investeren beiden heel veel in vriendelijkheid, zorgen voor elkaar en respect.

Voor nu,

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

bron superleuke tasjesfoto: a beautiful mess

4 thoughts on “2 maart……en net te laat voor de nieuwsbrief

  1. Pingback: 6 maart, update Instaswap so far – ja hoor, we leven nog … > Instaswap

  2. Pingback: 8 maart – einde en begin > Instaswap

  3. Pingback: 10 maart – een goodiebag tussendoor > Instaswap

  4. Pingback: 12 maart TIKTAK en meer goodiesponsors > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *