Home Instaswap 19 april – hold your horses

19 april – hold your horses

HOPLA! Daar is dan de dag na dé dag! De dag nadat alle pakketjes op de post zouden moeten zijn gegaan…….de dag dat iedereen hoopt zijn/haar pakketjes te ontvangen. Maar…..niet alles is ook gisteren de deur uitgegaan. Sommige swappers heb ik daarvan op de hoogte gesteld. Er komen ook pakketjes uit het buitenland dus dat duurt langer om hier te komen. Ook levert ‘Postnl’ niet altijd alles binnen een dag uit.

Ik snap de opwinding wel….maar we hebben best nog wel een dagje of wat geduld toch? Niet meteen mij gaan mailen dat het er vandaag niet was hoor.  :mrgreen:  Vanaf het moment dat ik rond 13.00 uur thuis kwam zit ik al te mailen. Dat hoort er natuurlijk bij en is ook helemaal niet erg maar als jullie het níet erg vinden ga ik wel even screenen. 🙄  Geduldkwesties leg ik even bij jullie terug :), de ervaring leert dat postnl soms gewoon wat meer tijd nodig heeft.

Natúúrlijk zijn de eerste ‘hickups’ ook al boven komen drijven. Er zijn mensen die twee pakketjes hebben ontvangen, vraag het me niet, ik kan het niet verklaren :D. Zij hebben dus gewoon flink geboft. Als er iemand overblijft met lege handen lossen we dat natuurlijk net zoals voorgaande jaren ook gewoon weer op! Daar hebben we een lijstje reserveswappers voor toch? Sommige dingen zijn simpelweg niet te voorkomen, hoe graag ik dat ook zou willen.

instaswap

Als ik jullie nog eens mag wijzen op het feit dat er zo’n 1750 van jullie zijn die mijn emailadres onder de quickdial hebben ;)….willen jullie wel een beetje geduld uitoefenen toch? *grijnst*

Als er écht een probleem is moet je me natuurlijk mailen maar voorlopig vraag ik jullie vriendelijk gewoon nog even af te wachten.

Ondertussen buig ik me over het probleem met de dubbele pakketten en probéér ik nu al uit te vogelen wie er waarschijnlijk overgeslagen is. Komt állemaal goed, as usual! 🙂

 

Verder iedereen die al wat ontvangen heeft helemaal blij lijkt me? Ik zie ontzettend veel leuks voorbijkomen zeg, zó leuk!

Ik praat jullie snel weer bij!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *