Home Instaswap 18 oktober, met nog twee weken tot aan verzending…

18 oktober, met nog twee weken tot aan verzending…

…moet ik meteen de titel tegenspreken want…..de zending vanuit Singapore is al een weekje onderweg! 😀

Hebben jullie alles onder controle? Heeft iedereen genoeg inspiratie om wat leuks te maken? Zijn alle accounts openbaar (zeg já!….alsjeblieft? 😉 )
Zomaar wat vraagjes die zo bij me opkomen. Ondertussen wordt er hard gewerkt achter de schermen…dit keer niet alleen door ons! De teams voor Project S zijn (als ik me niet vergis) allemaal al begonnen met de voorbereidingen en deze week zal ik de eerste dozen met tafeldecoratie gaan versturen naar de teams die zich daarvoor al bij mij hebben gemeld. (deed je dat nog niet? Coordinatoren mail me gerust!….ook een updateje zouden we leuk vinden)

Voor Project P  zijn wel al wat adressen van verzamelpunten verstuurd MAAR……als ik zo vrijpostig mag zijn….daar kunnen nog veel meer kaarten bij! Er zijn verzamelpunten die nog helemaal niks hebben en de rest zal….als alles blijft zoals nu…met een handvol kaartjes zich moeten gaan melden bij een bejaardenhuis. Dat willen we toch niet? We willen ook met dit project toch zeker écht een verschilletje maken zeker?! 🙂 Er zijn al schoolklassen die gezamelijk aan de slag gaan en waar we dus veel tekeningen etc van mogen gaan ontvangen maar…nou dacht ik zo (oh jee). Als iederéén die meedoet nou gewoon een kaartje gaat versturen, onder het mom van ” ik wat zij wat”? Dán gaan we pas veel mensen blij maken en laten we zien dat het ons écht wel wat doet! Ik weet, we hebben het vaak over het kleine gebaar maar in dit geval zie ik graag een klein gebaar (kaartje) in een GROOT aantal. Kan ik je overhalen me even te mailen voor het adres van zo’n verzamelpunt? Hier lees je nog eens rustig hoe wat en waar…..het gaat om een kaartje en een postzegel……da’s alles!

Ook jullie zijn lekker bezig! Ik mocht al een paar ‘aktiefoto’s ‘ontvangen. Blijf die mailen naar lynda@instaswap.nl zodat ik daar weer een leuke collage van kan maken voor Instagram. Dan zijn er nog bloggers die instaswap delen met hun lezers. Zo is daar (weer) Elise die dit keer in een filmpje op Youtube alle instaswappers een beetje op weg helpt.

Renske heeft misschien wel een leuke printable voor je en Suus schrijft over haar bijdrage aan onze Instaswap.

Mooie berichten dus, fijne reacties overal en gemotiveerde swappers aan de foto’s te zien.Wat kan je als aanjager nog meer willen?

Zoek je nog wat leuks voor je swapmaatje omdat je misschien niet ze héél creatief bent? Dan kan ik je hier, hier en hier naar verwijzen. Ben je na dit avontuur toe aan een paar daagjes vrij in de natuur? Boek dan hier een van de allermooiste vakantiehuisjes die ik ooit heb gezien. Nog slimmer is het om dat nú alvast te doen voor 2017…..het zit, om begrijpelijke reden, heel snel vol! 🙂

Tot slot wil ik de mensen die een zakje thee en/of koffie bij ons bestelde maar nog niet betaald hebben vragen dat nog even te doen. Zo krijgen we een beeld hoeveel zakjes er écht verkocht zijn en hoeveel we er dus nog kúnnen verkopen voor het goede doel. Meer mooie/leuke dingen die je kunt kopen voor een leuk bedrag en waarvan een deel van de opbrengst naar onze stichting gaat vind je hier!

een update zoals een update hoort te zijn, vol informatie ! 😉

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *